Primer pla de Santi Millán.

Santi Millán confirma les millors notícies després d'oblidar el tema del seu vídeo

Santi Millán, il·lusionat amb la nova etapa que comença

Santi Millán va ser notícia el juny de l'any passat per la filtració d'un vídeo íntim amb una dona que no era la seva. L'enregistrament es va fer viral i Millán va saber posar el focus en el que era veritablement important: el delicte que es va cometre en fer-ho públic. Nou mesos després, l'actor i presentador comparteix una notícia que sens dubte et farà oblidar la polèmica en què es va veure embolicat.

Després que es fes públic el vídeo compromès, l'actitud de Santi Millán va estar encaminada a treure ferro a l'assumpte. Va intentar reprendre la normalitat a la seva vida i va comptar en tot moment amb el suport incondicional de la seva dona. Rosa Olucha va deixar clar des del primer moment que era coneixedora de la relació sexual: «El sexe consentit i privat no ha de ser un escàndol».

El concurs de talents renova per una temporada més

Passats tots aquests mesos, i oblidada la polèmica, Millán ha rebut una estupenda notícia que té a veure amb la seva faceta com a presentador. El barceloní, de 54 anys, és el presentador de 'Got Talent España' des de la seva estrena, ja fa vuit temporades. Ara s'ha confirmat que el grup Mediaset ha renovat un contracte de llarga durada pel concurs de talents.

Concretament, el grup audiovisual ha signat un contracte de llarga durada amb Fremantle sobre el format 'Got Talent España'. S'ha acordat la cerca, experimentació i producció de nous formats per apostar per més entreteniment seguint el model de 'Game of Talents (Adivina qué hago esta noche)'.

Foto de Santi Millán
Santi Millán presenta 'Got Talent' des de la seva primera temporada | Telecinco

Mediaset fa, així, una important aposta per l'entreteniment. S'emetrà també una edició 'All Stars', és a dir, en què participin els millors concursants que vulguin buscar una nova oportunitat.

Amb aquest acord, Telecincodemostra que la cadena vol agafar-se als programes que aporten bones dades d'audiència, o almenys comparades amb les dades actuals. Cal destacar que la vuitena edició va ser la menys vista de la història de 'Got Talent', en què va perdre més d'un milió d'espectadors.

La final d'aquesta última temporada, que va triar com a guanyador Jordi Caps, va tenir la menor audiència a la història del concurs. Tot i això, va aconseguir destacar per sobre de la resta de programes de la graella de la cadena. Això ha fet que Mediaset torni a confiar en el programa presentat per Santi Millán per recuperar els nivells d'audiència de temps passats.

Santi Millán, d'actor de teatre a La Cubana a presentador a 'Got Talent'

La cadena ja està treballant en la nova entrega. Encara no hi ha confirmació de qui formarà part de les cares visibles del concurs. Caldrà esperar per saber si Santi Millán serà el presentador i Dani Martínez, Edurne, Paula Echevarría i Risto Mejide, el jurat.

Millán, que ara veiem com a presentador, va estudiar teatre al Col·legi del Teatre de Barcelona. Va començar el 1989 a la companyia La Cubana, va fer, més tard, el salt a televisió amb el programa 'La Cosa Nostra' de Buenafuente a TV3. A la ràdio, va participar al programa 'El Terrat', conduït també per Andreu Buenafuente a Ràdio Barcelona.

Got Talent
Santi Millán amb el jurat de 'Got Talent' | TELECINCO

Però van ser els seus papers a la televisió nacional a la sèrie 'Periodistas' i després a 'Siete Vidas' els que li van donar la popularitat. D'actor va passar a presentador a Cuatro, amb el programa nocturn 'UAU!'. També col·laborador d''El Hormiguero' i va ser el 2015 quan Millán va començar el seu camí com a presentador de 'Got Talent España'.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp