Fotomuntatge de Shakira, Gerard Piqué i Clara Chía.

Shakira, al límit per la situació a casa: Gerard Piqué i Clara Chía ja ho saben

Shakira viu un dels moments més durs de la seva vida

L'acord de custòdia dels fills que Shakira i Gerard Piqué tenen en comú era clar. I és que la cantant havia posat com a condició sine qua non que els dos petits, Milan i Sasha, marxarien a viure amb ella a Miami a partir del passat gener.

Una situació molt dura que l'exblaugrana va haver d'acceptar i assimilar. Tanmateix, i com hem pogut veure, l'artista encara no ha marxat a viure als Estats Units, tot i que la decisió ja estava presa des del passat novembre.

Shakira ha hagut de quedar-se a Barcelona en contra de la seva voluntat. I aquesta vegada ni el futbolista ni la seva nova parella, Clara Chía, hi tindrien res a veure. 

Shakira, molt pendent de l'estat de salut del seu pare

Una de les coses que la colombiana havia previst a l'hora de marxar cap a Miami era endur-se el seu pare en un avió privat amb serveis mèdics. Segons havia pensat, era la manera més segura que l'home viatgés sense que patís cap inconvenient.

Però el delicat estat de salut de William Mebarak, de 91 anys, ha fet capgirar tots els plans de Shakira. L'estat del seu pare, que és força greu, ha fet que els metges desaconsellessin que es dugués a terme un viatge tan llarg i d'aquestes característiques.

Shakira continua a Barcelona en contra la seva voluntat

Així, la de Barranquilla ha hagut de renunciar als seus plans inicials, com revelava Laura Fa. Un gir del guió d'última hora que ha fet que Shakira decidís adoptar un pla B.

Els nens, doncs, es quedarien, de moment, vivint a Barcelona com fins ara, almenys fins a acabar el curs escolar, que seria cap al mes de juny.

Una situació a què no són aliens ni Gerard Piqué ni Clara Chía. De moment, el pare dels nens continua podent-los veure a Barcelona, sense haver de desplaçar-se fins a Miami. 

No obstant això, per la seva banda, Shakira sembla que tot això ho veu com un inconvenient. I fins i tot, decidia reflectir la situació a la seva famosa cançó amb Bizarrap. Fotos por donde me ven, aquí me siento un rehén

Caldrà veure com progressa l'estat de salut del seu pare i si finalment Shakira pren la decisió d'allunyar-se de la ciutat on van néixer els seus dos fills i enceta una nova vida a Miami. 

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp