Foto de Marta Riesco

Màxima preocupació per Marta Riesco: a punt de ser acomiadada

Els caps de Marta Riesco han pres una decisió dràstica

Marta Riesco ha tocat fons després de la seva recent topada amb Cristina Porta durant la gala de presentació de la fira de Sant Isidre. En ple directe, Riesco explotava i carregava contra el programa 'Sálvame' per l'assetjament a què fa temps que la sotmeten. Sobretot, des que va sortir a la llum la seva relació amb Antonio David.

Una relació que, encara que es negui a acceptar-ho, li ha portat més disgustos que alegries. Ja en el seu moment, la reportera va posar en risc la seva feina com a reportera d''El Programa de Ana Rosa'. I ara sembla que s'ha tornat a emportar un nou disgust, cosa que ha compartit amb els seus seguidors a les xarxes socials, enmig d'una autèntica crisi nerviosa.

Foto d'Ortega Cano entrevistat per Marta Riesco
Marta Riesco entrevista a Ortega Cano | Telecinco

Segons sembla, als seus caps no els ha fet cap gràcia la seva sortida de to, i encara menys que anomenés Borja Prado.  Riesco es prenia l'atreviment d'anomenar el nou president de Mediaset per demanar-li que actués i en to d'amenaça cap als col·laboradors de 'Sálvame', cosa que ha acabat passant-li factura. «Estic amb un atac d'ansietat brutal. Fa 48 hores, els mateixos que em van assetjar laboralment fins a portar-me a tractament psiquiàtric, han tornat a fer que em posés malalta», començava dient.

«Increpant-me, rient-se de mi, provocant-me i fent-me la vida impossible com ja me la van fer», ha carregat contra els protagonistes de 'Sálvame'. «Fa 48 hores vaig anar a fer un reportatge, un dia que ni tan sols em tocava treballar. Però quan vaig arribar allà em van posar al costat del programa 'Sálvame'. Programa a què tinc terror i pànic per tot el que m'han fet», s'ha lamentat.

«Aquesta noia va començar a fer-me preguntes per treure'm de polleguera, i al final vaig entrar en el seu directe. Avui quan he arribat al programa, m'han dit que no puc tornar a fer directes. No em puc ficar amb persones d'aquesta cadena, però ells sí que es poden ficar amb mi».

El missatge de Marta Riesco que fa témer el pitjor

Segons la versió de Riesco, «ells no volen que deixi malament aquestes persones, no els interessa. D'aquesta manera, no puc tornar a fer directes com a reportera. Una altra vegada els abusadors tornen a guanyar», ha explicat entre llàgrimes.

«Ningú sap el que he passat aquest any, però ha estat el pitjor de la meva vida. És molt dur anar a una feina on et vexen, t'humilien... i al final tot es redueix al fet que jo soc la parella d'una persona que han fet fora per maltractador», sentenciava. «Jo només he volgut fer bé la meva feina, heu vist els meus reportatges, també he concedit grans exclusives... i no entenc per què se'm segueix picant així», ha seguit.

Imatge de Marta Riesco fent-se una 'selfie' al Parc Warner de Madrid
Marta Riesco, de nou al punt de mira | Instagram

A més, la reportera també ha explicat els desvergonyiments a què l'han sotmès. «Han arribat a enganxar cartells al bany per avergonyir-me, m'han insultat, anomenat 'zenutria' un presentador estrella de la cadena...», ha dit.

«I de nou, avui, per dir tres veritats sobre persones com Alexia Rivas, Belén Esteban i el Maestro Joao, em tornen a impedir fer la meva feina». I és que Marta no es quedava callada després de l'enfrontament que van tenir en públic, sinó que arrasava a les xarxes socials contra tots aquells que l'han destrossat.

«Ara que estava bé, m'han tingut sis mesos en un edifici a fer fotocòpies i tot perquè soc contrària al que diuen. És inhumà, només soc una noia de 35 anys que vol treballar, però no puc permetre que se m'insulti», ha dit sobre el càstig que li havien imposat.

Imatge de l'habitació de luxe que Telecinco els hi va pagar a Marta Riesco i Antonio David Flores
L'habitació de luxe que Telecinco els hi va pagar a Marta Riesco i Antonio David Flores | Twitter

«Demano igualtat per a totes, perquè no és just que jo pagui totes les conseqüències. La gent ha de saber el que estic vivint, la por que he passat i el que m'ha costat aixecar el cap», ha reivindicat en referència a altres companyes.

«L'únic que he fet és enamorar-me d'algú, però són experts a fer-te quedar com una mentidera i arruïnar-te la vida». I ha conclòs el seu punyent missatge culpant La Fábrica de la Tele de qualsevol cosa que li pugui passar.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp