Primer pla de Joana Sanz mirant a càmera seriosa.

Joana Sanz li posa un curiós sobrenom a Leticia Requejo, la seva nova rival

Joana Sanz no suporta les informacions que ha donat Leticia Requejo sobre ella

Joana Sanz és conscient que ha passat de ser una dona desconeguda pel gran públic a estar diàriament a la premsa. I tot això des que el seu marit, Dani Alves, ha ingressat a presó preventiva acusat d'un delicte d'agressió sexual. Així, s'ha parlat dels atacs que ella està rebent a les xarxes i també que fins i tot li ha demanat al futbolista el divorci.

Aquesta última informació ha estat donada per Leticia Requejo, col·laboradora d''El programa de Ana Rosa'. Ha relatat tota mena de dades de la suposada petició i Joana ha reaccionat. L'ha desmentit i, a més, li ha posat un curiós 'sobrenom' a les xarxes. Una circumstància que ha propiciat que la tensió augmenti entre totes dues.

Joana Sanz descobreix l'exclusiva de Leticia Requejo

La dona d'Alves ha vist que aquests dies Leticia ha donat a conèixer a Telecinco la notícia que tenia d'ella. Exactament ha dit: «Joana ha pres una dràstica decisió que canviarà el rumb de la seva relació. Ja podem confirmar que li ha demanat el divorci al marit».

Primer pla de Joana Sanz, la dona de Dani Alves, seriosa.
Joana Sanz veu com Leticia Requejo diu que es vol divorciar de Dani Alves | GTRES

«La model volia comunicar-li personalment aquesta decisió, i per això va demanar un vis-a-vis. Ell, no sé si perquè esperava que li digués això, va preferir que no». Per això ha afegit que Sanz li ho comunicaria, per tant, a través del seu advocat. És més, Requejo ha afirmat: «M'expliquen que Joana es penedeix de les primeres declaracions que va fer defensant la postura de la seva parella. Una decisió que ella pren per l'ordre de l'advocada d'ell».

I aquí no ha quedat tot: «El dia 30, en què van passar els fets, Sanz havia de sortir amb el seu marit i amb el seu grup d'amics. I va ser el mateix Dani qui li va dir que no era un pla per a noies i que preferia sortir amb ells».

Joana Sanz reacciona

L'esposa del futbolista brasiler ràpidament ha negat el que va explicar la col·laboradora. Ho ha fet a les xarxes dient: «Vull deixar clar que les informacions recents sobre coses que jo he dit són totalment falses. No m'he posat en contacte amb cap mitjà i amb cap periodista, de manera que tota la resta són especulacions».

Al que ha afegit: «Quan tingui alguna cosa a dir ho diré jo, Joana Sanz, via comunicat a xarxes socials». D'aquesta manera, ha desmentit el que ha dit Leticia i, per si quedaven dubtes que la periodista menteix, ha fet una cosa més. Ha pujat una foto d'un dels seus gossos amb un text en què posa una qualificació a Requejo. Ha escrit: «Jo esperant una altra creativa tertúlia de Leticia Requejo».

Foto del gos de Joana Sanz i Dani Alves
Joana Sanz titlla Leticia Requejo de mentidera | Instagram

Així, Joana ha deixat caure que la cara de Telecinco té molta inventiva a l'hora de donar forma a informacions. I, com s'esperava, l'al·ludida no s'ha quedat callada en veure que ha estat desmentida per la parella d'Alves. Ha tornat a parlar sobre la notícia que ha donat a 'El programa de Ana Rosa': «Efectivament, ella no ha parlat amb cap periodista. Però tot ho ha explicat a una persona de màxima confiança i resulta que a aquesta persona la conec jo».

«Cal tenir amics a tot arreu. La informació és la que és i és una realitat que ha demanat el divorci a Alves a través dels advocats».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp