Isa Pantoja seriosa amb una camisa verda

Isa Pantoja reapareix i confessa que la relació està trencada

Isa Pantoja no es planteja una reconciliació amb la seva cunyada

Isa Pantoja reapareix després de mesos i fa una confessió inesperada. Malgrat haver estat molt pendent del darrer contratemps de salut del seu germà, la col·laboradora ha deixat molt clar que els seus problemes amb Kiko i Irene Rosales estan molt lluny de solucionar-se.

Aquest divendres, 3 de febrer, l'exsupervivent es va convertir en la protagonista principal del 'Deluxe'. Amb l'excusa d'anar a mostrar les seves capacitats intel·lectuals en un test d'intel·ligència, la xicota d'Asraf Beno va aprofitar l'ocasió per parlar dels seus conflictes familiars.

Pla mitjà d'Isa Pantoja a un plató de Telecinco
Isa Pantoja parla de tot, sense problema | Telecinco

Després d'assegurar que es casarà després de l'estiu i que vol ser mare d'una nena, Isa Pantoja no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de treure, una vegada més, els draps bruts d'aquest conegut clan. Però, sens dubte, les paraules que més van impactar van ser les que va dedicar a la seva cunyada Irene Rosales. I és que, una vegada més, la tertuliana va deixar al descobert la relació nul·la que manté amb la mare de les seves nebodes.

I, encara que no sap si en un futur reprendrà la relació amb el seu germà, el que sí que té molt clar Isa Pantoja és que «no em sembla essencial tenir una relació amb Irene per tenir-la amb Kiko».

Isa Pantoja dinamita la seva relació amb Irene Rosales

Isa Pantoja s'ha mostrat més sincera que mai i no ha tingut pèls a la llengua a l'hora de confessar com és la seva relació actual amb el seu germà i la seva cunyada. Com tots sabem, les coses entre la influencer i el DJ es van començar a torçar després de la polèmica entrevista que Kiko va oferir a 'Lecturas'.

Aquest divendres, Jorge Javier Vázquez va voler saber en quin punt es trobava la relació entre els germans. Per això, quan el presentador li va preguntar si es veu solucionant les coses amb l'artista, Isa Pantoja va ser molt directa: «En un futur no ho sé, però ara mateix no», va respondre l'entrevistada, abans d'assegurar que entén perfectament la posició de Francisco Rivera.

Foto de Kiko Rivera i Isa Pantoja
Aquesta imatge dels dos germans encara trigarà a repetir-se | Instagram

A més, el comunicador va aprofitar l'ocasió per comentar amb Isa Pantoja la darrera intervenció de Kiko a 'La Resistencia'. Entre altres coses, el DJ va assegurar que estava desitjant fer una abraçada a la seva germana. I, encara que la influencer va confessar davant de tota l'audiència de Telecinco que «potser és veritat que ell em vol abraçar», no es va mostrar receptiva.

«Quan passa això de l'hospital, jo hi soc. A mi em tocava ser-hi i hi soc perquè l'estimo i l'estimaré sempre, però m'hauria agradat l'abraçada allà, encara que no per fer com que no havia passat res».

A continuació, Isa Pantoja va deixar molt clar que actualment ja no pateix per ell perquè sap «que no li està anant malament». Però el que realment va cridar l'atenció de les seves paraules, va ser la confessió sobre la seva relació amb Irene Rosales. «Amb Irene no hi tinc cap relació i no em sembla essencial tenir una relació amb Irene per tenir-la amb Kiko», va assegurar davant d'una possible reconciliació amb el DJ.

Isa Pantoja també parla de la seva mare

Fent una vegada més gala de la seva sinceritat, Isa Pantoja no va tenir cap problema a respondre a tots els dubtes sobre la seva mare i la seva relació actual amb ella.

Després d'assegurar que la tonadillera està «bé, com sempre», la col·laboradora de Telecinco ha confirmat que, avui, les seves trobades són molt més «madures»: «Ja ha arribat un moment en què les nostres converses són més madures i ara no és que ella vagi a mi, però les converses són molt més profundes i això m'agrada».

I, encara que la seva relació amb la seva mare està passant per un bon moment, hi ha alguna cosa que fa mal a l'ànima a Isa Pantoja: el seu fill.

Muntatge Isabel Pantoja i Chabelita
Isa Pantoja assegura que la relació amb la seva mare és bona | Catalunya Diari

«Ella no ve a veure el nen. Jo el porto a Cantora i, encara que jo ho justifiqui perquè és la meva mare, està malament i és clar que em fa mal el meu fill», va confirmar l'entrevistada, abans de puntualitzar que la seva mare «no ha vist el meu fill en tots aquests mesos, però jo sé que ella no està bé».

Pel que fa a la relació de la tonadillera i el seu germà, Isa Pantoja va decidir no mullar-se gaire. «No li pregunto, així que no sé com ho estarà portant», va confirmar la televisiva. «Jo crec que sí que s'acabaran reconciliant. Ho espero i desitjo perquè a mi veure la meva mare bé, em fa bé. Encara que ella no parli del tema de Kiko, jo sé que ella el troba a faltar».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp