Primer pla de Lara Álvarez en el programa 'Supervivientes'

Lara Álvarez decideix explicar la veritat sobre 'Supervivientes': per què ho ha deixat

Lara Álvarez se sincera sobre els motius que l'han portat a deixar el programa

Lara Álvarez anunciava fa unes setmanes que no tornaria a presentar 'Supervivientes'. Decidia apartar-se de manera definitiva del reality sense desvelar amb exactitud els motius que la portaven a prendre aquesta mesura. Això va fer que s'especulés molt sobre les raons d'aquesta decisió.

Mentrestant, la cadena va treballar a contrarellotge per trobar-li una substituta. Finalment, decidien atorgar-li el lloc a Laura Madrueño, que fins ara s'ocupava de donar la informació del temps. Es tracta de la seva primera experiència al capdavant d'un format d'aquestes característiques.

Lara Álvarez feia dimecres passat un directe amb els seus seguidors a Instagram. Com era d'esperar, van ser molts els que es van interessar pel seu futur professional. Hi havia un especial interès per descobrir les causes per les quals va abandonar aquest espai després de tants anys.

Sempre ha intentat esquivar les preguntes que podien resultar una mica incòmodes, però aquesta vegada no li va quedar més remei que acontentar els seus fans. Ha explicat que «crec fermament en l'evolució, treballo per l'evolució».

Lara Álvarez va acabar un cicle

La gijonesa assegura que «hi ha cicles a la vida que una vegada que es completen cal seguir endavant fent coses noves. Quan un sent que ha de fer coses noves, no ho pot parar». En realitat, té la sensació que s'ha complert un cicle i li ha arribat l'hora d'assumir altres reptes.

Imatge de Lara Álvarez plorant durant una gala de Supervivientes
Lara Álvarez es prepara per afrontar nous projectes | Telecinco

Considera que la seva etapa al reality havia arribat al final i ara toca afrontar el futur amb noves expectatives. Espera que d'aquí a poc temps li confiïn un nou programa, on tingui un paper més rellevant. Lara Álvarez recalca que «estic en un punt de la meva vida on l'evolució és necessària. Un s'ha de moure perquè el canvi arribi i sigui possible». Havien estat moltes temporades viatjant a Hondures i passant-hi, allà, una llarga temporada allunyada dels seus.

Tot i això, la periodista considera que Supervivientes ha estat molt important en la seva carrera professional. Confessa que ho «trobaré molt a faltar». Després de molt de temps va suposar «el llançament al prime time, a l'entreteniment, al reality, és un format espectacular en tots els sentits», afegeix.

Va continuar dient que «també forma part de la meva vida perquè m'ha ensenyat molt personalment». L'asturiana aclareix que no és nostàlgia el que em mou ara, és agraïment, però la vida segueix cap a una altra direcció i cap altre camí». Confia que els seus seguidors l'acompanyin en els nous projectes.

Per ara no ha volgut revelar quins plans té Mediaset amb ella. Tot i que és previsible que li ofereixin alguna cosa interessant després de renovar-la fa poc amb un contracte de llarga durada. Sempre ha tingut molt bon cartell dins la casa.

Lara Álvarez parla de la possibilitat de tornar

Lara Álvarez també va haver de respondre la pregunta de si tornaria alguna vegada a presentar el reality. «Abans era molt contundent, com de blancs i negres, i amb el temps m'he adonat que la vida canvia tant...», va apuntar. Explica que és possible que «el que pensi avui no és el mateix que pensi demà. No sé cap on evolucionarà el meu cap, les meves aspiracions, les meves prioritats. Per tant, no sé si tornaria a presentar-lo».

Foto de Laura Madrueño somrient en un photocall.
Laura Madrueño s'encarregarà de substituir a Lara Álvarez a 'Supervivientes' | Europa Press

No tancava les portes a tornar en el futur. Això sí, estava molt satisfeta amb la mesura adoptada en aquests moments. «Sé que ara mateix la decisió ha estat aquesta i estic molt contenta perquè arriben coses noves», va destacar.

Lara Álvarez està aprofitant per descansar i recarregar energies. Sap que en poc temps li posaran sobre la taula un nou projecte dins de Mediaset.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp