Primer pla d'Isa Pantoja.

Isa Pantoja es pronuncia sobre els rumors de crisi sentimental

Isa Pantoja es queda sense paraules en assabentar-se de tota la informació

Isa Pantoja s'ha convertit en una de les principals protagonistes de l'actualitat social. Després de la seva última intervenció al 'Deluxe', la influencer s'ha pronunciat després de sortir a la llum la darrera crisi de la seva relació.

Aquest divendres, 3 de febrer, l'exsupervivent va acudir a aquest plató de Telecinco per demostrar, d'una vegada per totes, les seves capacitats intel·lectuals gràcies a l'últim test d'intel·ligència a què s'ha sotmès. Però, a més de conèixer quin és el seu quocient intel·lectual, Isa Pantoja va aprofitar l'ocasió per parlar sobre alguns dels temes més rellevants de la seva vida.

Després d'assegurar que, ara per ara, no vol una reconciliació amb el seu germà i que la relació amb Irene Rosales està pràcticament trencada, la col·laboradora de televisió va revelar quins són els seus plans de futur amb Asraf. «Ens casarem després d'estiu», va deixar molt clar la influencer, abans d'assegurar que tots els problemes familiars estan obstaculitzant l'enllaç. «Per mi, organitzar el meu casament és un problema perquè si espero que tot se solucioni, no em casaré mai».

Isa Pantoja amb el rostre seriós.
Isa Pantoja es pronuncia sobre els rumors de la seva crisi amb Asraf Beno | Telecinco

A més, no va tenir pèls a la llengua a l'hora d'assegurar que espera que tots acudeixin al casament, però que si hagués de triar, prefereix que hi vagi «la meva mare a que vingui el meu germà». Pel que fa a ampliar la família, Isa Pantoja ha assegurat que vol tornar a ser mare i donar a Albertito una germana, però primer vol «acabar la carrera, tenir estabilitat i estalviar molt».

Ara, i després d'aquestes declaracions, el programa 'Socialité' ha revelat una informació que podria suposar un abans i un després de la seva relació. Segons els ha explicat un testimoni, el model podria haver estat infidel a la seva parella.

Isa Pantoja, protagonista d'una forta esbroncada

Isa Pantoja ha fet saltar totes les alarmes després de l'última gran esbroncada que, suposadament, ha protagonitzat amb el seu noi durant la seva escapada a Roma.

Aquest dissabte, 4 de febrer, 'Socialité' ha emès unes imatges inesperades de la parella gaudint d'un aparent romàntic passeig per la capital italiana. Però, segons els ha explicat un testimoni, «Isa Pantoja estava molt enfadada i tot podria ser per culpa de terceres persones. Han de portar temps amb aquests enrenous. […] La sensació que m'ha donat és que van fer el viatge a veure si recuperaven alguna cosa», ha assegurat aquest confident, abans de posar sobre la taula una possible crisi entre ells.

Fotomuntatge d'Asraf Beno i Chabelita
Isa Pantoja i Asraf Beno podrien haver discutit per una infidelitat | Catalunya Diari

El testimoni de 'Socialité' ha assegurat que la impressió que es va emportar en aquell moment és que la baralla va ser provocada per la suposada existència d'una tercera persona. Per la seva banda, aquest programa ha volgut deixar molt clar que «aquesta esbroncada s'hauria produït divendres passat, 27 de gener, cap a dos quarts de set de la tarda», una setmana abans de les declaracions d'Isa Pantoja al 'Deluxe'.

Isa Pantoja nega aquesta infidelitat

Després de conèixer tot el que ha passat a Roma, una reportera de 'Socialité' ha tingut l'oportunitat de parlar amb Isa Pantoja que, des del primer moment, ha posat la mà al foc pel seu promès.

Imatge d'Asraf Beno i Isa Pantoja abraçats
Isa Pantoja dona la cara per la seva parella | Europa Press

Després que la periodista li assegurés que els han vist discutir durant aquest viatge, la influencer s'ha mostrat molt sorpresa amb aquesta informació: «Doncs ho dubto molt perquè Asraf i jo, si discutim, és a casa meva», ha assegurat Isa Pantoja amb cara de sorpresa.

Però la cara de la jove ha canviat radicalment quan la comunicadora ha assegurat que el motiu de l'esbroncada seria una suposada infidelitat per part del noi. «Mai, vaja», ha aclarit la col·laboradora de televisió davant aquests rumors. «Asraf i jo no hem discutit i menys per algú. Fa quatre anys que estic amb ell i no m'he assabentat mai que parla amb algú o es veu amb algú».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp