Primer pla de Lara Álvarez

Lara Álvarez confessa per què ha congelat els seus òvuls: «Aquesta pressió»

Lara Álvarez ha donat detalls de la seva vida

Lara Álvarez fa setmanes que està allunyada de la televisió i seguirà així durant un temps, després d'haver rebutjat tornar a treballar a 'Supervivientes'. Aquest any no viatjarà a Hondures per ser la presentadora del reality; el seu lloc l'ocuparà Laura Madrueño. I precisament per no perdre el contacte amb els seguidors ha fet un directe molt interessant amb ells a través de les xarxes.

En aquesta 'conversa', en què ha respost preguntes professionals i personals dels seus fans, Lara s'ha sincerat com mai. Fins i tot ha parlat de la maternitat i ha acabat reconeixent que va congelar els gàmetes. Encara més, ha explicat el perquè ho va fer fa uns anys.

Lara Álvarez, sincera sobre la maternitat i l'amor

Lara Álvarez és força activa en xarxes, encara que no fa directes constantment com altres rostres coneguts. Però ara ha volgut fer una directe amb els seus seguidors, en què s'ha atrevit a respondre totes les qüestions dels que la segueixen a Instagram. Això ha fet que s'obri com mai i parli, fins i tot, de la seva vida personal.

La pregunta que més interès ha causat ha estat la de si voler ser mare. La seva resposta ha estat aquesta: «Estic més a prop del sí que del no, m'agraden molt els nens. Però tampoc no m'ho plantejo com una necessitat urgent».

Aquí ha estat quan Lara Álvarez ha fet una confessió inesperada: «Una de les millors decisions que he pres a la meva vida ha estat congelar òvuls». Ha assegurat que considera que és una de les millors opcions si no tens clar si vols ser mare o no, o en quin moment. «Almenys, d'aquesta manera, l'oportunitat hi és sense la sensació de pressa perquè s'acaba el temps. Per mi és una de les satisfaccions més grans que m'ha donat la vida. Si de debò teniu algun dubte no us limiteu ni us tanqueu a fer-ho».

Primer pla del rostre de Lara Álvarez
Lara Álvarez reconeix que no descarta ser mare | GTRES

Lara Álvarez tampoc no ha dubtat a respondre preguntes sobre l'amor. Ha confessat que ara està soltera: «En aquest punt de la meva vida estic molt a gust, molt tranquil·la. He après a gaudir de la soledat. En el meu ideal de vida sí que hi seria compartir aquesta experiència de viure amb algú, amb qui fer equip». No obstant això, Lara assegura que per enamorar-se necessita que aparegui una persona que tingui metes a la vida i senti orgull del que ha fet fins ara.

A més, Lara Álvarez ha subratllat que aquesta persona que li agradaria tenir al seu costat «encara no ha aparegut, però no renuncio que hi aparegui. Per poder construir, primer, cada persona ha de mirar per si mateixa i aprendre a veure què necessita i què vol. I a partir d'aquí compartir-ho».

Foto de Lara Álvarez i Adrián Torres
Lara Álvarez està soltera, però no es tanca a l'amor | GTRES

Lara Álvarez ha aclarit dubtes sobre la seva feina

Els seguidors de Lara Álvarez, com és lògic, també van preguntar per la seva marxa de l'esmentat reality. I també ha estat molt clara: «Crec fermament en l'evolució, treballo per l'evolució i hi ha cicles a la vida que un cop es completen cal seguir endavant. Cal continuar fent nous projectes, noves expectatives i il·lusions».

«Al programa ja fa vuit anys que hi soc i quan una sent que ha de fer coses noves, això ja no pot parar. És per a mi un moment il·lusionant, de canvis, encara que ho trobaré molt a faltar perquè ha marcat la meva carrera professional, va ser el meu llançament al prime time. És un format espectacular en tots els sentits i també m'ha ensenyat molt personalment».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp