Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Eva González.

Un cunyat d'Eva González dona la versió final dels fets

Eva González s'ha esforçat per tenir bona relació amb la família del seu marit

Eva González sempre s'ha caracteritzat per estar refugiada en un segon pla, mai no ha tingut la temptació de parlar amb la premsa. Sí que ho ha fet la seva família política. De fet, cada vegada es coneix més informació per part del clan Rivera. Francisco, el cunyat de la presentadora, va ser l'únic que va confirmar la ruptura matrimonial i, a sobre, no va donar bones dades.

Eva González mai no ha parlat sobre la seva vida privada i tampoc ha fet cap comentari sobre la seva separació de Cayetano Rivera. El mitjà 'La Razón' confirma que han tornat i hi ha la possibilitat que la ruptura mai hagi estat definitiva. '¡Hola!', revista de capçalera del matrimoni, corrobora aquesta teoria i assegura que tornen a estar junts: han solucionat la crisi.

Fran Rivera seriós.
Eva González s'esforça per no tenir problemes amb ningú | GTRES

Eva, segons ha sortit publicat, hauria demanat discreció al seu entorn, per això el seu cunyat ha esquivat el tema amb tant de mestratge. Un reporter s'ha trobat amb Fran Rivera, li ha preguntat per aquest tema i el torero ha fet una cosa molt intel·ligent. En lloc de parlar de l'assumpte, per no enfadar la seva cunyada, ha donat una altra notícia: confirma la seva ruptura amb el seu cosí Canales.

Eva es va molestar quan va descobrir que Fran havia confirmat la seva separació, entre altres coses perquè la dada estava desactualitzada. Quan el torero va assegurar que el seu germà havia trencat el seu matrimoni tot just tornava amb la presentadora. '¡Hola!' ha informat de tot el procés, fins i tot ha publicat fotos que demostren que tornen a estar junts.

González, sempre seguint les informacions publicades, mai no ha acabat de tenir bona relació amb Fran. Sobretot amb Lourdes Montes, la periodista María Patiño garanteix que hi ha molta rivalitat entre les cunyades. Actualment, no tenen gaire contacte, hi ha la possibilitat que Cayetano i Eva no confiïn del tot en certs familiars.

Eva González respecta les darreres decisions

A Telecinco han explicat que Eva està més relaxada, ha descobert que Fran no ha tornat a parlar d'ella des que va cometre l'error. El que sí que ha fet ha estat donar la versió final de la seva ruptura amb Canales Rivera perquè és una notícia que li concerneix. «Si li hagués dedicat al toro el que em dedica a mi li hauria anat molt millor», ha declarat el torero.

Primer pla de Cayetano Rivera.
Cayetano Rivera tampoc vol comentar la notícia | Europa Press

El marit de Lourdes Montes ha donat la versió final del conflicte familiar i la revista 'Lecturas' assegura que Canales està «enfonsat». El col·laborador reconeix que sempre ha tingut competència amb el seu cosí, però que van intentar guardar les formes. La treva forma part del passat i ara no tenen cap mena de contacte, tot són diferències entre ells.

González hauria rebut diverses trucades per opinar sobre aquest tema, almenys això és l'última cosa que han explicat a Telecinco. Tot i això, ella no vol venjar-se del seu cunyat, ja ha oblidat que ell ha estat l'únic a confirmar la seva separació. Segons '¡Hola!', torna a ser dona de Cayetano i conseqüentment és família de Fran, així que no vol crear més problemes.

Eva González sempre ha estat conscient del problema

Eva va ser la primera a assabentar-se'n: els germans Rivera mai no han tingut una bona relació, almenys no tan bona com sembla. Fran i Cayetano sempre han competit per ser els millors a les places i aquest conflicte es va estendre a la resta de la família. A 'Sálvame' confirmen que Eva González i Lourdes Montes han tingut diverses diferències, però no les han fet públiques.

El cunyat de la presentadora no vol estar més temps callat, per això ha assegurat que ara està bé amb Cayetano. També ha deixat clar que no vol saber res de Canales. Aquest últim no s'atreveix a opinar de González, no vol ofendre la model i sap que és millor no parli d'ella

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp