Eva González somrient en un acte públic

Eva González consuma la venjança contra la jove que li ha 'pres' el marit

Karelys es feia coneguda després de sortir a la llum diverses imatges on es podia veure en actitud afectuosa al costat de Cayetano Rivera

Karelys Rodríguez passava de ser una persona anònima a protagonitzar diverses portades després de sortir a la llum diverses imatges d'ella passejant al costat de Cayetano Rivera, a Londres, en actitud molt afectuosa. No obstant això, la jove començava a protagonitzar diverses exclusives després que aquest la negués públicament.

Durant aquesta època, Eva González era perseguida pels mitjans fins a tal punt que va arribar a reduir les seves aparicions públiques al mínim per evitar ser objecte de notícia enmig d'una gran polèmica que mai va arribar a confirmar-se.

Malgrat les proves, el torero sempre ha defensat que entre tots dos només existia una gran amistat, un testimoni que s'ha anat afermant amb el temps després que es demostrés que l'advocada havia pactat les fotos amb un fotògraf molt amic seu.

Tot i que Karelys s'ha anat passejant per tots els platós de televisió, de moment, Eva González i Cayetano Rivera havien decidit no fer cas i intentar passar desapercebuts. No obstant això, a casa, la parella planejava una gran venjança contra Karelys que ara ha sortit a la llum.

L'advocada aviat serà acomiadada de 'Viva la vida', on actualment exerceix com a col·laboradora, o almenys això assegura el mitjà de comunicació 'DonDiario', que defensa que de no donar una exclusiva en un parell de setmanes, la jove serà acomiadada de manera fulminant de la televisió, ja que gràcies a l'absolut silenci de la parella, la figura de Karelys hauria anat perdent interès fins al punt que Mediaset podria tancar-li les portes a futures col·laboracions.

Sens dubte, l'actitud adoptada per la parella ha tingut molt a veure en el fracàs de Karelys a la televisió. El fet que ni la model ni el torero es pronunciïn al respecte fa que la jove no pugui respondre'ls, cosa que significaria el seu cessament a la televisió perquè no aporta cap mena de contingut nou.

Malgrat el declivi de la suposada amiga de Cayetano, Eva González no està passant pel seu millor moment, fet que podem veure en el gran canvi físic que ha experimentat en els últims mesos. Ara, la model llueix molt més prima, fet que ja està començant a preocupar als seus seguidors.