La coneguda Sofía Suescun al plató de 'Sálvame Deluxe' mirant a la dreta

Sofía Suescun revela sense voler un secret amb una foto en roba interior

La de Pamplona ha pujat una imatge 'hot' amb la seva parella

Sens dubte, Kiko Jiménez i Sofia Suescun no tenen cap mena de pudor a l'hora de mostrar-se en xarxes socials, ja que són diverses les ocasions en què la parella ens ha delectat amb imatges d'allò més sensuals, en platges paradisíaques o hotels de luxe. No obstant això, aquesta setmana, la de Pamplona pujava una fotografia que no ha deixat indiferent a ningú i que de segur ha avergonyit a més d'un.

La que va ser guanyadora de 'Supervivientes' pujava a les seves xarxes socials una fotografia sense calces a sobre de la seva parella. A sota de la imatge, la jove escrivia: «Quan fem l'amor sempre em consumeix una fam insaciable d'ell, una espècie d'unió entre tots dos, i de vegades és superior a mi, a nosaltres; no hi ha paraules per a això, és una cosa sagrada».

Després d'aquesta fotografia i aquest missatge pujat de to, els comentaris dels seus 'haters' no es feien esperar. «Dedica't al cinema porno, així estàs tot el dia passant-ho bé i guanyes diners» o «pregunto, cal que surti sense calces?», eren alguns dels comentaris dels seus detractors.

Tanmateix, els fans de Sofía no van trigar a sortir en la seva defensa amb comentaris com: «Les xafarderescriticant que surti nua, però després bé que jugueu al DJ quan llegiu '50 Sombras'. Amargades» o «tremenda 'fotassa'».

Malgrat les crítiques, l'exconcursant no deixa de pujar fotografies 'hot' a les seves xarxes socials, fet que no és gens nou, ja que són diversos els homes, com Hugo Paz o Alejandro Albalá, amb els quals Suescun ha incendiat les xarxes socials. De nou, un acte que també es repeteix amb el de Linares, que durant la seva relació amb Gloria Camila sempre s'havia mostrat més pudorós .