Emma García presentant 'Viva la Vida'

Un col·laborador de 'Viva la vida' deixa el programa i fa una denúncia

El polèmic paparazzi Diego Arrabal ha renunciat després d'enfrontar-se a Emma García

El paparazzi Diego Arrabal ha anunciat que abandona 'Viva la vida'. Després de tres anys treballant com a col·laborador del format, el polèmic fotògraf ha deixat el programa de Telecinco conduït per Emma García.

Diego Arrabal ha comunicat la seva dràstica decisió a través d'un breu missatge a Twitter, on ha deixat entreveure que el motiu està vinculat a passar més temps amb la família.

Diego Arrabal deixa el seu lloc de col·laborador a 'Viva la vida'

«Amics: vull ser jo l'encarregat de comunicar-vos que després de més de tres anys participant en el programa 'Viva la vida' ha arribat el moment de dir-vos adéu. (Jugar amb el meu fill els caps de setmana no té preu). Sort per a tots!!! Gràcies», ha escrit al seu compte.

No obstant això, la notícia de la seva inesperada sortida ha sorprès enormement a tots els seguidors del programa, ja que creuen que darrere de la decisió s'amaga un altre motiu de pes.

Diego Arrabal abandona 'Viva la vida' després de denunciar tracte de favor a les Campos

La renúncia s'ha produït tan sols dos dies després del seu dur enfrontament amb la presentadora i l'organització del programa. El paparazzi va esclatar en ple directe i va denunciar un suposat tracte de favor tant a Terelu Campos com a Carmen Borrego.

Diego Arrabal es va mostrar molt molest perquè no van deixar intervenir als col·laboradors a l'entrevista realitzada a les filles de María Teresa Campos. «Em sembla molt malament que avui s'asseguin Carmen i Terelu i nosaltres no puguem estar al davant sent companys d'elles. No som els enemics, som els companys», va denunciar el fotògraf.

Respecte a això, Emma García va ser contundent i va voler deixar clar que es tractava d'una decisió de l'organització del programa. «Tinc una resposta per a això: no li dona la gana al director. El director ha decidit que s'asseguin amb la presentadora. Que a mi m'encantaria, no tindria cap problema en què estiguéssim tots», va assegurar la periodista.

Tot i tractar-se d'un dels col·laboradors més polèmics, Arrabal no va voler enfrontar-se més amb la presentadora, però va deixar en evidència el seu empipament amb la direcció per fer-los l'entrevista més fàcil a les Campos.

«No tinc més a dir. Crec que per si soles s'entenen ja les coses», va sentenciar. Potser aquestes desavinences amb el programa hagin estat el detonant perquè el paparazzi hagi decidit abandonar el programa.