Primer pla d'Eva González.

Eva González, en xoc en descobrir que la seva amiga íntima ha parlat massa

Eva González està passant un moment molt dur

Eva González està travessant un dels moments personals més durs. Després de la notícia de la ruptura del matrimoni, no s'ha tornat a parlar de res més. Per a la presentadora ha de ser molt dur suportar tota la pressió mediàtica, sobretot perquè a ella no li agrada ser el centre d'atenció per aquests temes.

Ara, la model s'haurà endut les mans al cap en sentir la seva amiga íntima, María José Suárez, confirmar la separació. Des que va sortir la notícia del divorci, ni el torero ni la presentadora s'hi han pronunciat. Per això, les paraules de Suárez hauran deixat en xoc Eva González, i no n'hi ha per a menys.

Eva González no pot creure què ha passat

Eva González fa anys que està vinculada a la televisió i als mitjans de comunicació. A més, ella sap millor que ningú, que és un personatge públic que desperta molt d'interès. Tanmateix, la presentadora sempre ha optat per mantenir la seva vida personal allunyada de la pública. A Eva mai no li ha agradat massa compartir certs aspectes personals, per això, tota la pressió mediàtica que està vivint amb el tema del divorci ha de ser molt dura per a ella. D'altra banda, Cayetano també ha intentat mantenir un perfil mediàtic baix, però tots dos saben que és molt complicat.

Eva González ha presentat 'La Voz 2020'
Eva González no suporta tanta pressió mediàtica. | RTVE

Eva González no s'ha pronunciat sobre el tema del divorci. Actualment, està centrada en el seu treball, en les gravacions de la nova edició de La Voz. I ni tan sols parla del tema amb els seus companys. La model sap millor que ningú que no és bona idea parlar d'aquest assumpte davant de les càmeres, perquè ràpidament es poden malinterpretar les seves paraules i avivar encara més la polèmica.

Tot i això, Eva s'haurà quedat estupefacta en veure com una de les seves grans amigues parlava de la ruptura. María José Suárez ha confessat, sense pretendre-ho, la ruptura entre la seva amiga Eva González i Cayetano.

María José Suárez i la seva parella, Álvaro Muñoz Escassi, van ser enxampats per les càmeres d'Europa Press a l'estació de l'AVE de Sevilla. La model va decidir atendre la periodista i, encara que ho va fer amb molta cautela, no va poder evitar confirmar el que tants volien sentir.

Primer pla d'Eva González.
Eva González ha fet 42 anys en un moment delicat. | Europa Press

Suárez va afirmar que «hi havia parlat, però que no hi volia fer cap declaració». Tot i això, la periodista li va preguntar directament si els amics havien estat allà per donar-li suport en aquests durs moments. María José no va dubtar a afirmar-ho: «Ella està bé. En aquests moments és quan cal estar-hi, sempre cal estar, però ara més», sentenciava. D'aquesta manera, deixaven més que clar que la ruptura era tota una realitat i feia un pas que ni tan sols la mateixa Eva havia fet.

Eva González fa 42 anys en el seu moment més dur

El darrer 5 de novembre la model feia 42 anys en un dels moments més durs personalment. Tanmateix, tothom coneix el caràcter de la model: ella és una dona forta que sempre treu forces per seguir endavant.

La revista Vanitatis recollia les declaracions d'una persona molt propera a Eva: «Ella té un caràcter molt fort. És veritat que és una dona molt divertida, però també té molt de caràcter i darrerament cadascú feia la seva vida pel seu costat. La veritat és que tenen moltes diferències en la seva forma de ser i un xoc continu acaba provocant un desgast», confessaven aquestes fonts.