Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gerard Piqué i Nuria Tomás

Núria Tomás, l'ex de Piqué, reacciona al seu adeu del Barça amb un sorprenent missatge

L'empresària ha publicat a les seves xarxes socials un missatge coincidint amb l'adeu de Piqué

No es parla d'un altre tema i el passat dissabte, cinc de novembre, va ser un dia clau en la història del futbol. Un dels millors centrals del Barça s'acomiadava per sempre. Gerard Piqué va sorprendre a tothom quan la setmana passada va comunicar la seva decisió d'abandonar el club de la seva vida.

El dissabte a la nit, Piqué jugava el seu darrer partit al Camp Nou. L'afició el va acomiadar com es mereixia, ja que no tornarà a jugar de forma professional a cap equip. És un adeu per sempre, encara que per a ell més aviat és un fins després, segons el vídeo publicat a les seves xarxes socials assegura que tornarà.

Un acomiadament a les xarxes

Companys de vestuari, futbolistes d'altres equips, la directiva del Barça, familiars i amics i milions de seguidors han reaccionat a aquesta decisió. Molt poques persones sabien el que succeiria, tot i que era un fet previsible, ja que Piqué va començar a ser un jugador descart per a Xavi Hernández aquesta temporada. A més a més, l'esportista s'ha vist saturat per la pressió mediàtica després de comunicar la ruptura amb la Shakira.

Moltes persones esperen la reacció de la Shakira, però aquesta guarda absolut silenci. La cantant no va anar a veure a Piqué al seu últim partit, tot i que sí que va deixar que els nens hi anessin amb els seus avis paterns. Qui tampoc no ha tingut una paraula per a ell és una altra persona que va estar durant anys al seu cor, la Núria Tomás.

Núria Tomás, la seva relació abans de la Shakira

Justament, el mateix dia que Piqué anunciava el seu acomiadament del futbol, Núria Tomás va publicar una fotografia d'uns tatuatges on es podia llegir la paraula «Anae». Un més per a l'eternitat. El nom d'una creació conjunta entre la seva parella actual, Agustí Puig, i ella, era el text que acompanyava la publicació.

La Núria Tomás s'ha oblidat completament del futbolista. Tot i que va estar molt enamorada d'ell, es va sentir traïda quan el va enganyar amb la Shakira. Actualment, ella està feliçment casada i ha format una família meravellosa.

Casualment, el mateix dia que Piqué diu adeu, és l'aniversari del marit de Núria. Uns minuts després del famós vídeo del jugador blaugrana, ella va compartir una publicació amb diferents vídeos de la seva família.

«Encara segueixo molt enamorada de tu. Felicitats amor meu, gràcies infinites per aquesta vida que estem creant junts. Ets un exemple d'home. T'estimo», li va escriure.