Ana María Aldón

Ana María Aldón fa el que ningú podria preveure per seguir a Telecinco

Ana María Aldón ha acceptat un nou repte que li ha proposat la cadena

Ana María Aldón s'ha convertit en una de les figures més mediàtiques i visibles de Telecinco. La seva col·laboració a Fiesta i la seva aparició estel·lar per Sálvame són només alguns dels exemples que parlen sobre que els espectadors volen veure-la més a la petita pantalla.

Així que, Telecinco complint els desitjos dels seus televidents, ha proposat un nou repte a Ana María que no ha dubtat ni un segon a acceptar.

Fa poc que es coneixia la notícia que Sálvame Deluxe era cancel·lat divendres, almenys de moment i durant uns quants programes, per veure com funcionava l'audiència. Però què té a veure això amb Ana María Aldón?

Ana María Aldón
Ana María Aldón haurà de preparar-se per participar en aquesta nova edició | Europa Press

Ana María Aldón accepta el nou repte que li proposa Mediaset per al 'prime time' dels divendres

Amb la suspensió temporal del Sálvame Deluxe per les baixes audiències, Mediaset llança la segona edició d'un programa que ja es va dur a terme i va ser un èxit. En definitiva, torna el Sálvame Mediafest, aquesta vegada reconvertit a Mediafest Night Fever i que ocuparà durant unes setmanes, el forat dels divendres a la nit.

I com us podeu imaginar, Ana María Aldón estarà allà per participar, al costat d'una altra de les cares més buscades de la cadena l'última temporada: Anabel Pantoja.

Serà la segona edició del certamen musical on vuit persones famoses es convertiran en participants d'aquest nou repte musical. Els aspirants hauran de superar-se i demostrar les seves habilitats, talent i destresa a cadascuna de les diferents proves proposades pel programa.

Quatre disciplines diferents en què, a més de la sobriníssima i Ana María Aldón, també hi participarà Lydia Lozano, el cantant Rasel, les periodistes Irma Soriano i Carolina Ferre. Completa la llista l'exjugador de rugbi i actor Jaime Nava i com no podia ser altrament, també Germán González, un dels guanyadors de l'edició de l'estiu.

Aquesta sèrie de programes seran conduïts per Jorge Javier en companyia d'Adela González i l'encarregat de produir-los és Mediaset juntament amb La fàbrica de la tele.

'Sálvame Mediafest
'Sálvame Mediafest' torna de nou, aquesta vegada amb la presència d'Ana María Aldón | Telecinco

Aquestes són algunes de les proves que haurà de superar Ana María Aldón

Com que són diferents proves, Ana María Aldón no es veurà només obligada a cantar, sinó que també haurà de ballar i transformar-se en una 'drag queen', entre d'altres. Imitar cantants professionals, fer coreografies d'allò més complicades i fora del seu estil, i desfilar amb uns talons de plataforma i agulla que mai no ha pensat que s'hi posaria.

També haurà d'estirar carisma i guanyar-se l'audiència amb el seu enginy i el sentit de l'humor per derrotar els seus altres companys. Si Mediafest Night Fever continua amb les mateixes proves que va fer a la primera edició de l'estiu, aquestes seran a les que s'enfronti la dissenyadora Ana María Aldón.

Cada setmana, una prova. Totes estaran qualificades per un jurat d'experts que, finalment, decidirà qui és la persona que més ha agradat al públic i que té menys sentit del ridícul. Perquè en aquest programa, el que cal són ganes de passar-s'ho bé realment i menys laments.

Segons ha avançat la revista Semana, el primer programa s'emetrà divendres que ve, 11 de novembre. Pel que Sálvame Deluxe ja ha marxat de la graella sense un acord.

Així que si tot arrenca segons el previst, divendres que ve ja es podrà veure Ana María Aldón cantant i interpretant. En companyia d'Anabel Pantoja i Lydia Lozano, entre d'altres. Una sèrie de quatre capítols que pretenen pujar les audiències i superar La Voz, competència directa d'Antena 3 a la mateixa franja horària.