Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Paloma Cuevas amb Enrique Ponce

Paloma Cuevas explica a Enrique Ponce que aquesta vegada sí que és veritat

Enrique Ponce assumeix la nova notícia de Paloma

Mèxic i l'ex d'Enrique Ponce fa molt que es veuen les cares de prop. Aquesta vegada confessa que la seva relació és de debò i Enrique Ponce és el més perjudicat de la història. Tot i que ha passat el temps, el drama continua intacte i amb més vida que mai.

Enrique Ponce ja no surt amb Paloma Cuevas, que actualment manté una relació amb Luis Miguel. Hi ha hagut rumors que aquesta relació havia acabat, però per més que volgués Enrique Ponce que fos així, no és veritat. La realitat és molt diferent del que hom imagina quan està enamorat d'una persona.

Tanmateix, hi ha informacions que confirmen que el karma sí que existeix i que ara li toca patir a l'ex d'Enrique Ponce. Haurien enxampat la seva parella actual amb una altra dona. Això és una mica com la cançó que diu «et van jurar fals amor i ho vas creure». Sí, així ha estat. Ara sembla que qui s'ho ha cregut no ha estat Enrique Ponce, sinó la seva exparella Paloma Cuevas. S'ha emportat un bon ensurt en veure informacions que relacionen la seva parella amb una altra dona que no és ella.

Enrique Ponce 'li la torna' a Paloma Cuevas

De vegades, qui talla la relació no és sempre qui supera primer la ruptura. Això li ha passat al torero Enrique Ponce. Tot i haver refet la seva vida amb una noia molt més jove que ell, hi ha gent que assegura que els seus moviments amaguen alguna cosa.

Fotomuntatge d'Ana Soria i Enrique Ponce
Ana Soria i Enrique Ponce fan un pas més enllà en la seva relació. | Catalunya Diari

Casualment, Enrique Ponce comunica la boda amb la seva nova parella quan s'assabenta que Paloma Cuevas té una presumpta relació amb Luis Miguel. Tenint en compte el context de la situació, potser es tracta d'una competició per veure qui mou fitxa primer.

El més cridaner de tota aquesta història és que Enrique Ponce té força pressa per casar-se. Potser ho fa per rancúnia cap a la seva ex? Això no ho sabem, però és massa casualitat que decideixi casar-se quan s'assabenta de la nova relació de Paloma.

Imatge d'Enrique Ponce i Ana Soria gaudint en un vaixell
Enrique Ponce està molt enamorat de la seva nova parella. | Europa Press

La nova boda d'Enrique Ponce

Ja es va casar un cop l'any 1996 amb Paloma Cuevas a la catedral de València. I ara ho vol fer amb la seva nova parella, la jove Ana Soria. Això sí, aquesta vegada serà una boda molt més senzilla que l'anterior per diverses raons. Entre elles, una de les principals és que la família de la noia no vol ser gaire mediàtica. Per això, en aquest esdeveniment no hi ha lloc per a la benedicció del Papa ni per a una nombrosa assistència que cridi l'atenció dels mitjans.

No sabem si al torero ja no li agraden els grans esdeveniments o no vol repetir una cosa que li faci recordar de manera automàtica l'any 1996. La veritat és que tant Enrique Ponce com la seva promesa estan il·lusionats de cara al possible esdeveniment, sense tenir en compte les raons amagades.