Foto de Rocío Flores

Rocío Flores s'enfronta a la seva sogra per no fer-se càrrec de l'embaràs

La difícil situació que està passant Rocío Flores

El pare de Rocío Flores sap perfectament quin és el paper que adoptaria en tota aquesta història de l'embaràs de la filla. Cal esmentar que ja hem conegut el testimoni d'Antonio David Flores. Malgrat els seus 46 anys, ell té molt clar que, si un dia d'aquests ha de ser avi, tindrà molta il·lusió i alegria per la seva filla.

Rocío Flores no descarta en cap moment quedar-se embarassada. La noia ha admès que vol ser mare i poder formar una família tal com ho han fet els seus pares. Fa uns dies confirmàvem aquest somni de Rocío i les declaracions que hi ha fet.

La trajectòria a la televisió de Rocío Flores

Avui dia, qui no coneix la impressionant Rocío Flores? Aquesta jove ha estat un personatge públic tota la vida. Com que és la petita de la família Carrasco, la seva vida sempre s'ha vist embolicada en totes les polèmiques.

Des que va començar en un 'reality', la seva vida ha fet un parell de girs de 360º. En tota aquesta història hem pogut veure una nena petita, el somni de la qual es basava a recuperar el contacte de la seva mare. Una trajectòria gens fàcil, ja que tota la família ha exposat tots els draps bruts de manera pública. Hem estat espectadors de tot el que ha hagut de viure Rocío Flores: des de les paraules de la seva mare, fins al suport del seu pare i la seva exdona.

Rocío Flores
Rocío Flores confessa que tot és veritat. | GTRES

Rocío Flores ja s'ha fet gran i s'ha convertit en una persona molt madura

La 'influencer' actualment té una vida normal en què, gràcies a la maduresa obtinguda, té les idees molt clares. La veritat és que Rocío Flores ha pogut superar els seus complexos, malgrat que el seu pare, Antonio David Flores, hagi canviat de parella i visqui una segona joventut amb 46 anys.

Ella ja n'ha parlat obertament més d'una vegada i no té por a la maternitat. Cal esmentar que ella s'ha sotmès a diverses intervencions estètiques i no sap si això podria arribar a afectar aquest moment tan important i especial. S'ha sincerat amb els seus seguidors i en alguna ocasió ha confessat que: «La veritat que no he volgut preguntar-ho a la meva doctora perquè em fa por saber la resposta».

Antonio David posa sobre la taula la possibilitat d'embaràs de la filla

Hem conegut la notícia que al pare de Rocío Flores no li importaria ser avi. El millor de tot és que ha estat ell qui ha decidit plantejar la qüestió i veure si es pot arribar a fer realitat. Ha confessat que té ganes que la seva filla sigui mare.

Foto de Manuel Bedmar i Rocío Flores.
Manuel Bedmar al costat de Rocío Flores. | Europa Press

Tanmateix, Rocío Flores haurà de triar el millor moment per fer-ho. De moment, la noia sí que té clar que en algun moment arribarà. Igual que els seus pares, ella també vol formar una família com més aviat millor. Actualment la jove té una relació estable i una bona font d'ingressos, per la qual cosa no tindria cap mena de problema a l'hora de mantenir un fill. Segons les paraules del seu pare, no hi ha dubte que seria tot un suport per a la parella.

Antonio ha afirmat en una entrevista que: «Ja ho sabia, sé que vol ser mare i a mi m'encantaria ser avi. El que ha explicat és real. Abans de néixer Lola, es va posar molt insistent i estava tota l'estona dient que volia un germà, encara que preferentment una germana».