Primer pla de Rocío Carrasco mig somrient.

Rocío Carrasco descobreix els nous rumors sobre l'estat de la seva germana

Rocío Carrasco coneix quan reapareixerà públicament la seva germana

La germana de Rocío Carrasco ha fet un pas endavant i ha decidit reaparèixer públicament. Després del seu pas per Pesadilla en el paraíso i conèixer tots els problemes familiars que se li venien a sobre, la noia va decidir desaparèixer per un temps públicament. Ara, després de millorar la seva salut mental, ha volgut tornar a la càrrega amb més força que mai.

Apunteu data. El proper dia 8 podrem veure-la davant de les càmeres, gràcies a un esdeveniment en què estarà envoltada de moltes altres 'influencers' del moment com és el cas de Laura Escanes. Una altra jove protagonista aquests últims mesos després de fer pública la seva ruptura amb Risto Mejide després de set anys de relació i amb una filla petita pel mig.

Gloria decideix tornar als focus amb més força que mai

El proper dia 8 podrem veure tota una reaparició davant de les càmeres. Tot i totes les preguntes que rebrà la germana de Rocío Carraco, ella ha decidit acudir a l'esdeveniment de la marca de cosmètics.

Gloria Camila Ortega
Gloria Camila reapareix | EUROPA PRESS

La filla de José Ortega Cano recordem que s'ha fet fora de banda després de totes les controvèrsies, tant en problemes familiars com personals que se li venien a sobre.

Després de conèixer la separació del seu pare i Ana María, el testimoni dur per part de Rocío Carrasco va decidir allunyar-se del tot. A banda, no podem oblidar-nos també de les grans bronques que va tenir amb Nagore Robles i altres companys.

La familiar de Rocío Carrasco ha aconseguit millorar molt la seva salut mental

L'exparella de Kiko Jiménez ha aconseguit finalment fer un pas endavant. Ha decidit preparar ja la reparació televisiva després d'haver millorat la seva salut mental. I és que, podrem veure la germana de Rocío Carrasco envoltada de grans 'influencers' al seu esdeveniment.

Cal esmentar que la tia de Rocío Carrasco ha pogut confirmar que assistirà sens falta a aquest gran dia. Un esdeveniment d'una de les marques de cosmètica de què ella mateixa és imatge. A més, aquest dia s'espera que això de tot per crear un 'look' d'escàndol i atraure totes les mirades possibles.

Apunta't a l'agenda, que el dia 8 de novembre tant la jove com María Pombo o Laura Escanes estaran presents al ball de màscares de la firma Glowfilter.

Serà una gran oportunitat perquè la germana de Rocío Carrasco aconsegueixi posar-se a prova davant de les càmeres.

Els periodistes ja sabem que hi anirem directament i voldrem obtenir moltes de les respostes a les nostres preguntes.

La salut mental de la germana de Rocío Carrasco

Cal esmentar que Glòria estava passant per un mal moment. El 19 d'octubre passat, el presentador Carlos Sobera va transmetre a tot el programa de Pesadilla en el Paraíso que la jove no podria assistir al debat. Tot això per la pressió que ha tingut a causa dels problemes a què s'ha hagut d'enfrontar.

Foto de Gloria Camila
Imatge oficial de Gloria Camila a "Pesadilla en el Paraíso" | Mediaset

Una situació que la germana de Rocío no ha pogut superar i, per tant, s'ha hagut de fer de banda unes setmanes. Després de la seva expulsió de l'espai televisiu, sembla que se li va venir el món a sobre sense voler-ho. Era tant important la situació que fins i tot la vam veure acudir a la consulta d'un especialista en salut mental.

Després d'això, arribava un comunicat afirmant el seu temps de descans a la televisió.