El presentador Jordi Évole

Jordi Évole pateix un altre atac en directe a 'El Hormiguero' i espanta Pablo Motos

El presentador català va tornar a patir cataplexia després del succeït fa uns dies a 'El Intermedio'

Jordi Évole va tornar a protagonitzar un nou moment curiós després de patir fa uns dies un atac de cataplexia a 'El Intermedio'. Aquest dijous, en aquesta ocasió al plató de 'El Hormiguero', li va tornar a passar el mateix i és que el presentador de 'Lo de Évole' va patir un atac de cataplexia pocs segons després que el mateix Pablo Motos li preguntés per la seva reacció sobtada quan riu a riallades.

«Tens una malaltia, que no és cap broma, que ve de la narcolèpsia; el que et passa és que si rius de sobte, et dona un atac de riure molt fort, el teu cos es desconnecta i et desmaies», va advertir el presentador de 'El hormiguero'. Tots dos recordaven que la d'ahir no era la primera ocasió en què Évole es quedava així en ple directe i al plató de 'El Hormiguero', perquè fa un any va viure una cosa semblant.

El nou atac de cataplexia de Jordi Évole

Tot va passar en la part final del programa, quan després de parlar amb Pablo Díaz, concursant de 'Pasapalabra', i repassar les novetats de la nova temporada de 'Lo de Évole', Pablo Motos va donar pas a la trucada de 'La targeta del hormiguero'. El presentador català va tenir l'honor de ser l'encarregat de regalar els 3.000 euros a Iñaki, un espectador madrileny, que va deixar una mica contrariats als presentadors per la seva escassa emoció a l'hora de rebre tal suculent premi.

«Que li han donat 3.000 euros i sembla que se li ha mort un familiar», va dir el convidat d'aquest dijous, i va ser en aquest moment quan va començar a entrar-li el riure per l'estrany de la trucada i va haver de recolzar-se en la taula quan es va adonar que començava a sentir els símptomes de la seva cataplexia, perquè el seu to muscular decau i perd l'equilibri.

«En el meu cas és amb el riure; És un càstig diví! No em freno i acabo caient. Intento fer la vida més normal que puc. Et condiciona i has de medicar-te. Hi ha un moment en què el cos es queda flàccid com en la fase REM de la son sense perdre la consciència», va explicar Évole, que el 28 de febrer torna al 'prime time' de La Sexta amb la segona temporada de 'Lo de Évole'.

«Esteu vivint la tensió que visc jo?», va preguntar Motos

Tot i que Jordi Évole tenia tot controlat, advertint a Pablo Motos que li agafés del braç si li flaquejaven les forces, el conductor de 'El Hormiguero' es va espantar una mica. «Esteu vivint la tensió que visc jo?», va preguntar Motos. El que no esperava Motos era el que anava a succeir poc més tard. «No em fotis!», va exclamar quan Évole es va recolzar a la taula. «És culpa nostra», va confessar Motos.

Évole va revelar ahir que va descobrir la seva malaltia gravant un programa al Japó amb Andrés Iniesta fa un parell d'anys: «Vaig caure rodó», va afirmar. Va ser a partir d'aquest incident quan va acudir al neuròleg i van provar amb diferents medicacions. «El meu cas no és greu», va tranquil·litzar a Motos.

Évole revela a 'El Hormiguero' com va aconseguir entrevistar Aznar

D'altra banda, Jordi Évole va parlar de la seva imminent estrena del pròxim diumenge, i va explicar amb detall la forma amb la qual va aconseguir convèncer José María Aznar per tenir-lo en el seu espai d'entrevistes. Jordi va confessar que feia més de 10 anys que volia parlar amb l'expresident del Govern.

«No volia que l'entrevista fos un combat, i estic molt content que la baralla no es trenqués perquè hi va haver tensió, però ben portada. En aquest cas també em va caure bé com altres convidats que he tingut. No som amics, però va tenir un gran gest venint al nostre programa i crec que és sa per a un moment en què vivim, que dues persones tan diferents com nosaltres puguin conversar», va explicar Évole.