El destre Jesulín de Ubrique amb la seva esposa, María José Campanario

Jesulín de Ubrique es confessa: quin dels tres fills és el seu favorit

L'andalús s'ha mullat i ho ha explicat en el programa de Bertín Osborne

 

Bertín Osborne no s'ha tallat ni amb vidres a l'hora de preguntar-li a Jesulín de Ubrique els aspectes més sucosos de la seva vida per a la crònica social, els quals mai ha revelat en públic. El presentador ha convidat al destre al seu espai a Canal Sur, 'El show de Bertín', i aquest, sempre poc predisposat a participar en els programes de televisió, ha acceptat sorprenentment.

 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

 

A més, el torero torna al focus mediàtic per partida doble i en plena efervescència de la batalla televisiva entre la seva dona, María José Campanario, i la seva exparella, Belén Esteban. El pare d'Andrea Janeiro treballarà braç a braç al costat de Chenoa al programa 'Dos parejas y un destino' de TVE que es va estrenar el passat divendres, 19 de febrer.

 

Les sorprenents paraules de Jesulín

L'hermetisme i el silenci sobre la seva família ha regnat al llarg dels anys en la manera de gestionar els seus conflictes personals públicament. Per contra, no de la mateixa manera, ho han portat a terme la seva dona i, particularment la mare de la seva primogènita, Belén Esteban. Tot i que el destre no s'ha pronunciat respecte al tema de la de Paracuellos, sí que ho ha fet sobre els seus fills als qui mai nomena per protegir-los i mantenir-los lluny de la vida pública.

 

No obstant això, Jesulín de Ubrique té molt clar qui dels seus tres fills és el seu favorit. Així, el marit de l'odontòloga assegura a Bertín Osborne que la seva debilitat és el seu fill petit, Jesús, que ja compta amb 13 anys. El menor de la família comença a demostrar que podria seguir la dinastia de toreros que van formar els seus avantpassats, ja que l'andalús assegura que ja comença a sentir inquietuds sobre el món de la tauromàquia, i és que l'adolescent el porta a la sang. Jesulín de Ubrique no pot reprimir la felicitat que li transmet que el seu fill pugui ser un futur torero.

 

Bertín Osborne ha volgut aprofundir més en com és la relació del destre amb els seus fills i quin rol patern filial exerceix. «Tu ets dels que estudies amb els teus fills a la tarda?», li va preguntar el presentador. Tot i que la pregunta va resultar una mica incòmoda per Jesulín, va saber molt bé com sortir de semblant qüestió comprometedora de manera molt natural.

 

«No, soc més de portar-los a les classes particulars a la tarda», va confessar el marit de María José Campanario. Jesulín de Ubrique té assumit que el tema d'estudis no és el seu punt fort pel qual prefereix delegar-li responsabilitats. Amb gràcia, el torero va fer broma amb què «a mi van trobar a sisè per vell, havia repetit diverses vegades. La universitat més bonica que he après ha estat al carrer».

 

Jesulín s'emociona a l'hora de parlar d'una persona molt especial

Bertín Osborne li ha mostrat una foto al torero en què apareix amb la seva dona i aquest no ha pogut evitar emocionar-se. «Fa 19 anys d'aquesta foto», va dir amb els ulls vidriosos. Lluny de buscar la polèmica, el marit de Campanario ha repassat els 20 anys de relació amb la seva esposa.

 

«La vaig conèixer en un restaurant al costat d'una amiga i les vaig convidar que vinguessin al camp. En un moment que la vaig veure distreta, li vaig dir: 'd'aquesta cara mai te n'oblidaràs'. Res més conèixer-la, el primer dia...», va explicar. «No li vaig demanar la mà mai, va ser més un 'vámonos que nos vamos', però vaig veure alguna cosa en ella que no havia vist», va assegurar enlluernat.

 

María José Campanario, per la seva banda, també assegura que la flama després de dues dècades no s'ha apagat. «Ens seguim rient molt els dos després de 20 anys. Ell té el seu món i jo tinc el meu», deia en una entrevista. Segons la parella, tots dos viuen molt feliços el costat de la seva família, els seus fills.