La coneguda Sofía Suescun al plató de 'Sálvame Deluxe' mirant a la dreta

L'ex de Sofía Suescun busca ara l'amor a 'La isla de las tentaciones'

És un atractiu agent de duanes i competidor de motocròs amb reconeixement internacional

És ben cert que aquest món és un mocador. En la presentació dels concursants de 'La isla de las tentaciones', programa estrella de Telecinco, hem pogut veure algunes cares conegudes, ja que hi ha gent que es presenta a tots els càstings fins que aconsegueix participar en algun programa. Així doncs, en l'estrena de 'La isla de las tentaciones 3', hem vist participants de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', 'Gran Hermano' o de les diferents edicions del 'Shore'. 

No obstant això, investigant sobre els perfils dels concursants, n'hem trobat un que, tot i ser pràcticament anònim, és conegut per haver tingut una fugaç relació amb un personatge televisiu. Estem parlant de Xavi, un jove de 35 anys que resideix a Andorra i que es guanya la vida exercint d'agent de duanes. A més, compta amb un reconeixement internacional com a competidor de motocròs i és conegut per haver estat la parella d'una cara famosa dins l'univers 'Mediaset', Sofía Suescun

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Sofía Suescun segueix lluitant per mantenir el seu lloc a la televisió, enllaçant polèmiques i buscant històries a les quals aferrar-se. És per això que no ens estranyaria veure-la en uns dies en un plató parlant sobre el seu ex, Xavi. 

L'any 2017 va sortir a la llum que Xavi España havia iniciat un romanç amb Sofía Suescun, concursant de 'Gran Hermano 16'. En aquell moment, Sofía no volia parlar de la seva parella a la televisió per no afectar el seu recorregut professional. Ara bé, quan la relació es va trencar, Sofía va començar a sortir amb Alejandro Albalá i Xavi va aparèixer a 'Sálvame' per explicar que la jove s'havia posat en contacte amb ell quan realment ja estava amb Albalá. 

La premsa belga es riu de Sofía Suescun

Durant el temps que va durar la relació, Sofía va acompanyar el noi a Bèlgica, on havia de participar en un campionat de Motocròs. La seva presència va cridar l'atenció de la premsa del país i fins i tot va protagonitzar la portada d'un diari.

La concursant de 'Gran Hermano', molt orgullosa per haver sortit en una portada d'un diari belga, va compartir-ho a les seves xarxes sense saber que realment el diari se'n reia d'ella per no entendre l'anglès. De fet, van arribar a comparar-la amb una vaca.

Aquesta no ha estat l'única parella mediàtica de la filla de Maite Galdeano. Abans va passar per la seva vida Hugo Paz, qui va ser-li infidel i per això va acabar la relació. L'entorn d'Hugo sempre ha afirmat que el jove es penedeix de la infidelitat i que ha intentat demanar perdó en diverses ocasions.

Suso Álvarez també ha estat un personatge molt mediàtic, tot i que amb ell va tenir una relació molt més curta. En aquest cas, es va decidir que serien amics i se'ls ha pogut veure junts en platós com el de 'Viva la vida'. Però José Antonio Avilés ha afirmat en més d'una ocasió que Suso i Sofía s'han tornat a fer un petó.