plató de Sálvame

Una ex de Telecinco destapa l'engany que posa en risc el futur de 'Sálvame'

Un programa de la cadena rep crítiques d'una excol·laboradora

Novament, Telecincoes troba al punt de mira dels espectadors. Aquesta vegada és perquè una excol·laboradora de Sálvame s'ha encarregat de revelar un dels seus grans enganys. I encara que possiblement passa desapercebut per a la majoria, ella parla amb coneixement sobre l'assumpte.

Miriam Saavedra és la que amenaça de donar guerra, ja que reapareixia fa uns dies per carregar amb duresa contra el seu ex, Carlos Lozano. I és que, des que decidissin separar els seus camins, mantenen una guerra oberta, i amb poques possibilitats que puguin segellar les paus.

En aquesta ocasió, la cadena torna a quedar retratada després de conèixer-se les paraules de Miriam, la 'Princesa Inca'. En concret, tot arran de la nova incorporació de Carlos Lozano al format vespertí, on gaudeix d'un espai propi. Per això, Saavedra ha assegurat que el seu ex «està enganyant el públic».

A l'edició Sandía, que té lloc a partir de les 20:00, gaudeix d'un gran protagonisme. En un primer moment es dedicava a recórrer Espanya amb una caravana trobant espectadors molestos amb el programa i els col·laboradors. Tanmateix, va resultar una mica desagradable per als tertulians, que es van veure embolicats en situacions una mica tenses per les crítiques de l'audiència.

Per tant, l'últim invent de l'espai consisteix a fer un càsting per trobar parella a qui fos presentador d'OT. Una cosa que no aconsegueix entendre del tot Miriam Saavedra. «Em sorprèn moltíssim que busqui parella perquè ell sempre n'ha renegat», va començar dient.

També, explica que «mai es prestaria a aquest tipus de coses, que li faria vergonya». No obstant això, segons sembla la setmana passada, Lozano es trobava com peix a l'aigua amb les dones que el van anar a pretendre.

Plató de 'Sálvame Deluxe'
Sálvame es veu esquitxada per les declaracions de Miriam Saavedra | Mediaset

En qualsevol cas, Miriam Saavedra li fa una recomanació. «Jo com a ex i com a persona li dic que està fent una mica el ridícul», va afirmar.

A Telecinconecessiten nous al·licients per intentar remuntar una franja horària que s'enfonsa. Han d'enfrontar-se a Pasapalabra, que es mostra intractable des de fa molts mesos, sent un dels espais més vistos del dia. Per aquest motiu, Vasile ha donat diverses voltes a Sálvame i fins i tot va apostar per Sonsoles Ónega amb Ya son las ocho, però sense aconseguir els resultats desitjats.

Així les coses, ara intenten donar-li un aire diferent a última hora amb la intervenció de Carlos Lozano. A més, ja havia col·laborat amb anterioritat amb ells, però al seu moment va decidir allunyar-se del format en no trobar-se còmode.

Possiblement s'estigui preparant una nova batalla del presentador amb qui va ser la seva parella en el passat. Miriam Saavedra, que fa un temps que està apartada de la televisió, li envia una sèrie de missatges a través dels mitjans. «Hauran d'anar-se'n al Perú per buscar-li xicota, no són el seu prototip de noies, jo sé com li agraden i no...», deixava entreveure.

Imatge de Miriam Saavedra amb el maletí guanyador de GH VIP
Míriam Saavedra carrega contra Lozano i no descarta tornar als platós | GTRES

Deixa clar que «és mentida tot el que està fent, està enganyant el públic». A més a més, creu que «s'hauria de centrar una mica, sembla un nen de guarderia».

Mediaset, encantat amb aquest nou enfrontament

Per la seva banda, Mediasets'estaria fregant les mans amb la reaparició de Miriam Saavedra. Sí, perquè tornar a reunir en un plató la peruana i Carlos Lozano suposaria tot un al·licient per als espectadors de Sálvame.

Miriam confessa que està vivint un moment molt agradable respecte al terreny sentimental, d'aquí que no vulgui pronunciar-se sobre els insults que li ha dedicat el col·laborador. «Jo el respecto sempre», però aclareix que «com a exparella deixa molt a desitjar».

▶️ Kiko Matamoros, preocupado por la salud de su hija

Entén que ell té motius per estar preocupat, sobretot si li proposen tornar a Sálvame. I és que això provocaria una nova batalla que a l'empresa audiovisual estarien disposats a rendibilitzar.

«Telecincosempre compta amb mi, jo estic encantada. Pot ser que el molesti una mica», explica Miriam Saavedra. Així doncs, les portes de la televisió se li tornen a obrir de nou.