Primer pla d'Ortega Cano amb ulleres de sol i mig somrient

José Ortega Cano, trist en rebre la trucada del metge confirmant el que temia

El torero ha rebut amb dolor una notícia que complica la crisi familiar

José Ortega Cano no guanya per a disgustos; es troba vivint un dels pitjors anys de la seva vida, i això que n'ha tingut de pitjors.

Des que va morir Rocío Jurado, la seva venerada primera dona, la vida li ha donat garrotada rere garrotada. Primer, l'accident de trànsit que va protagonitzar i en què una persona va morir. Després d'això, Ortega es va veure a la presó durant una temporada.

També els problemes del seu fill gran José Fernando han repercutit en l'ànim del torero. I és que les addiccions i problemes del noi l'han conduït a un centre de salut mental on ja fa cinc anys que està ingressat.

José Ortega Cano
Ortega Cano no guanya per disgustos | GTRES

I, amb Ana María Aldón, ha viscut una vida tranquil·la i assossegada i ha tingut un tercer fill, José María. Però, tot i això, les turbulències en la seva relació sentimental són tantes que molts ja parlen d'un matrimoni trencat.

A Ortega Cano darrerament se l'ha vist nerviós, irritat, a crits amb la premsa. Tot això a causa de la batalla als platós que tenen la seva dona i la seva filla, Gloria Camila, i que li està amargant l'existència. Si bé ha intentat posar fre, finalment no ho ha aconseguit.

Ortega Cano s'assabenta de les visites al psicòleg

Ortega Cano ja no sap què fer perquè regni la pau a casa seva. Ha demostrat que, davant del conflicte entre la seva dona i la seva filla, sempre ha prioritzat la defensa a Gloria. A més a més, la 'influencer' també ha fet pinya amb el seu pare i els atacs a Ana María els emmarca en aquesta defensa del seu progenitor.

Fotomuntatge d'Ana María Aldón i Gloria Camila.
Ana María Aldón s'enfronta al Gloria Camila als platós en una baralla que angoixa Ortega Cano | CatalunyaDiari
 

L'opinió pública veu a la Gloria com un àngel i un dimoni al mateix temps. D'una banda és dolça i estima amb bogeria Ortega Cano. De l'altra, se la veu com un llop amb pell de xai que enreda i conspira des de l'ombra.

Així mateix, recentment confirmava una cosa que ha destrossat el seu pare: Gloria Camila s'ha de tractar psicològicament a causa de la situació actual.

«He començat teràpia amb l'objectiu de tractar les meves emocions i saber gestionar aquestes situacions que em generen ansietat», afirmava Gloria.

Es defineix com una persona molt sensible i assegura que el que està passant a casa li passa factura. «Estic en tractament amb una psicòloga meravellosa. Així estic: tractant-me», deia respecte a la seva salut mental.

D'aquesta manera, segueix els passos d'Aldón, que també ha posat en mans de metges la seva salut mental. Totes dues compaginen els platós televisius, des d'on remouen la polèmica, amb la consulta del psicòleg, en què es desfoguen de l'ansietat que els produeixen les polèmiques que han generat.

El torero és la prioritat de la seva filla en aquests moments

Ortega Cano comença a preocupar al seu entorn més proper. Se'l veu sense rumb i superat pel qual està passant a casa seva. De fet, Gloria Camila ha verbalitzat aquesta sensació creixent: «El meu pare és una persona que està feble de salut i és vulnerable. Intento no donar-li més disgustos i no engrandir les coses. No li va bé. Ell s'altera».

Primer pla de Gloria Camila amb el rostre seriós
Gloria Camila expressa la preocupació pel seu pare | Mediaset

Una cosa que saben bé els periodistes que el segueixen cada dia per aconseguir alguna declaració. Però, lluny d'aquest objectiu, el torero cada cop s'allunya més i de males maneres.

A causa d'això, Gloria ha volgut demanar disculpes en nom seu per aquestes males formes. «Es posa molt nerviós i per qualsevol cosa esclata. M'afecta una mica veure'l així», explicava.

La filla del torero és conscient que l'exposició mediàtica no agrada al seu pare. «És una situació constant en la qual m'incloc. Intentant aclarir o parlar del tema també hi contribueixo. Jo sé com afecta el meu pare. Espero que toquem certs temes amb tacte», aclaria Gloria Camila.

Tot i això, mentre hi hagi xecs de diners pel mig, sembla que el problema no se solucionarà, ja que ni Gloria ni Ana María semblen disposades a parar. De mentre, els quedaran els psicòlegs per calmar-los l'ansietat que arriba quan els focus s'apaguen.