Imatge dels concursants de Supervivientes 2022

El futur de 'Supervivientes', en perill per les acusacions que destapen la trampa

'Supervivientes' torna a estar al punt de mira

Supervivientes, igual que la majoria de 'realities', sempre ha hagut de conviure sota els rumors de trampa i manipulacions. En la majoria de les ocasions, són els espectadors els que posen el crit al cel cada vegada que expulsen un favorit. Però, també, hi ha veus crítiques entre els mateixos concursants.

L'últim a pronunciar-se respecte a això ha estat Rubén Sánchez Montesinos, participant de la darrera edició. I és que va aprofitar la seva reaparició al debat final del programa per carregar amb duresa contra el format.

Va ser el segon expulsat de Supervivientes i la seva estada a Hondures no va resultar tan plaent com hauria desitjat. Així que, en la seva intervenció a la gala d'aquest diumenge, va voler deixar clar que el van menysprear, ja que no el van tractar com la resta de concursants.

Tot això va sorgir després que Carlos Sobera s'interessés pel pitjor moment viscut a l'illa per cadascun. El nuvi d'Enrique del Pozo va explicar que «jo, més que problemes, a la convivència hi va haver gent que no em va voler acceptar. Va faltar als meus valors, a la meva família i a la meva parella».

Segons la seva opinió, no el van tractar com la resta. Per tant, va començar carregant contra els que havien estat els seus companys en aquesta aventura, però va continuar criticant els responsables del 'reality'.

Imatge d'alguns dels supervivents de l'edició Supervivientes 2022
Supervivientes va rebre les crítiques d'un concursant d'aquesta edició | Mediaset

«Aquí no se'm va donar l'oportunitat, i ara ho puc dir, que m'allibero de la mordassa. No se m'ha portat cap diumenge ni cap dimarts. Sembla que se'm tenia por, no se'm volia escoltar», va assenyalar.

Considera que se'l va apartar de les diferents gales sense que li donessin una explicació. Davant d'això, és possible que no comptessin amb ell davant el poc joc donat a Hondures.

Va trobar a faltar a Supervivientesla intervenció de la seva família. És una cosa que lamenta molt, ja que estima que no va comptar amb les mateixes oportunitats que la resta. «La gent al carrer m'ha mostrat la seva calor i afecte, i aquí no se m'ha mostrat», va destacar.

També es va voler pronunciar sobre un fet ocorregut a l'illa. «El pirata Morgan no ha entregat la carta de la meva mare pel dia de la mare. No es va mostrar a la meva mare, que va estar 13 mesos a l'hospital abans d'entrar al 'reality' i a punt de morir», va explicar.

Així doncs, va aprofitar l'ocasió per deixar anar tot el que s'havia guardat durant els darrers mesos. No li havien deixat oferir la seva versió, però a l'última gala va parlar sense censures, amb total naturalitat. Sabia que era una oportunitat única, ja que possiblement altres espais de la cadena li tancaran les portes.

Supervivientes tracta de restar transcendència a les queixes

Supervivientes proclamava dijous passat com a vencedor d'aquesta edició Alejandro Nieto. L'andalús obtenia els 200.000 del premi després d'imposar-se a Marta Peñate a la final.

Com es podia esperar, van ser molts els que van criticar el 'reality' per reconèixer el concurs del model. Però qui no va tenir l'oportunitat de mostrar-se tal com és va ser el xicot d'Enrique del Pozo. «No se'm va donar l'oportunitat de conèixer-me com a participant», va dir.

Rubén Sánchez a 'Supervivientes'
Rubén Sánchez va ser el segon expulsat de Supervivientes| Mediaset

De manera immediata, el presentador va intentar treure-li aquesta idea del cap. «Estàs aquí perquè volem que estiguis aquí. Pensis el que pensis, en aquest programa se t'ha estimat moltíssim», va assenyalar Sobera.

Des de Supervivientes volien transmetre que «no és res personal, són coses que passen al concurs, creu-me», va afegir. Per concloure, li va aconsellar que aprengués a diferenciar el programa de la realitat.