Kiko Rivera i la seva cosina Anabel Pantoja

Una exclusiva de Kiko Rivera avança l'edició de 'Lecturas': «Un any i mig»

El DJ no fa un pas enrere en la seva disputa amb Anabel Pantoja i llança un dard enverinat contra ella en la seva última exclusiva.

Les últimes setmanes han sigut una muntanya russa d'emocions per al clan Pantoja. Kiko Rivera i la seva família van patir una garrotada amb la mort de Doña Ana. Fet que no va impedir que se celebrés el casament d'Anabel Pantoja dos dies després de la mort.

La mort de la mare d'Isabel Pantoja va suposar un abans i un després per a tothom. En uns moments tan difícils, Kiko i la 'tonadillera' van decidir enterrar la destral de guerra després d'un any carregat d'atacs per ambdues parts.

La trobada entre mare i fill era un dels més esperats per als mitjans de comunicació. El DJ ha optat per concedir una exclusiva a 'Lecturas' per parlar de com va ser i com ha afectat la relació entre els dos.

A més, el germà de Cayetano i Fran Rivera ha aprofitat per criticar la decisió de la seva cosina. I és que Anabel va donar el «sí, vull» mentre la resta de la família encara plorava la mort de la matriarca, cosa que no va agradar a Kiko.

L'exclusiva més esperada de Kiko

Aquest mateix matí, el marit d'Irene Rosales ha fet saltar les alarmes amb una portada esperada els últims dies.

En aquesta, apareixien alguns titulars totalment inesperats. «Vaig abraçar a la meva mare 15 minuts plorant. Li perdono els diners», confessava. Unes paraules que no tenen res a veure amb les que ell mateix defensava fa uns mesos a 'Sábado Deluxe'.

Durant les entrevistes amb Jorge Javier Vázquez, Kiko Rivera afirmava que quan la seva àvia morís, s'alleugeririen els tràmits de la venda de Cantora. Una mica d'allò que s'ha penedit amb els últims successos. «He parat la venda de Cantora», explicava.

Però, ¿per què l'opinió del dj ha fet un gir de 180 graus tan sobtat?. Kiko sembla haver perdonat tot el passat a la seva mare. De fet, actualment en qui no confia és en Anabel. «He passat un any i mig creient les seves mentides».

L'enemistat entre cosins es va fer més pública quan tant Kiko com la seva dona van decidir no assistir al casament de la sobrinísima.

L'enllaç va tenir lloc el passat dia 1 d'octubre a l'illa de La Graciosa. Un esdeveniment a què el fill d'Isabel no va mirar amb bons ulls, ja que havien passat només dos dies de la mort d'Ana Martín.

Feia més d'un any que no veia la seva àvia, però Kiko va preferir fer dol a casa i no anar al casament d'Anabel. 

A priori sembla que la celebració del casament ha estat la gota que ha fet vessar el got perquè Kiko posés punt i final a la relació amb Anabel.

Alguns mitjans com 'Informalia' ja van avançar que el fill de Paquirri tenia pactat llançar una exclusiva contra la seva cosina, molt abans que Doña Ana morís.

L'últim any, les enemistats familiars han estat la font més gran d'ingressos de Kiko Rivera

Semblava haver-se posicionat amb els seus germans, contra la seva mare i el seu oncle Agustí, però el DJ finalment ha fet un pas enrere.

La polèmica familiar ha esclatat contra Anabel. Sabent la repercussió de la disputa, hi ha qui assegura que Kiko va renegociar l'exclusiva de 'Lecturas' afegint-li més valor de l'inicial. De fet, podria haver arribat a costar fins a 50.000 euros.