Andrea Gasca

Andrea Gasca presumeix de la seva última intervenció: «Destrossa a la cara»

La concursant de 'La Isla de las Tentaciones' ha impactat els seus seguidors després de l'últim retoc facial

Andrea Gasca s'ha convertit en una de les participants de 'La Isla de las Tentaciones' més mediàtiques. La jove té molt clar que ha arribat a la República Dominicana per divertir-se i es preocupa gens de les seves parelles.

Segons les seves declaracions, no guarda rancor a cap dels seus ex i intenta portar-se bé amb tots. «No sóc una persona rancorosa i els tinc molt afecte».

«A Ismael una mica menys, perquè és amb qui tinc menys contacte, va tancar les portes a una possible reconciliació», assegura.

En el seu intent tenir el millor aspecte possible, s'ha sotmès a una arriscada intervenció estètica que no ha sortit com esperava.

De fet, va tenir la necessitat de viatjar fins a Turquia per arreglar-ho. Així ho explicava al seu canal de Mtmad, on els seus seguidors no s'ho podien creure.

«M'agrada cuidar-me, m'agrada arreglar-me, m'agrada veure'm bé i no em fa por passar per quiròfan», reconeixia.

Ara ha hagut de fer un viatge molt llarg per operar-se, cosa que no li ha importat gens. Encara que hagi estat en aquestes circumstàncies, Andrea estava encantada amb l'oportunitat de viatjar.

La jove, que apareixia amb una bena al nas i petits blaus a les seves galtes, ja està acostumada a passar per quiròfan.

Fa uns mesos es desplaçava al mateix país per realitzar-se una liposucció. Sempre ha presumit de tenir un bon físic, però amb la pandèmia havia agafat uns quilos de més.

En aquesta ocasió, com ha assegurat, els motius no eren estètics sinó de salut. Es volia arreglar el nas amb àcid hialurònic, però no era conscient de les conseqüències que podria tenir.

El desastre estètic d'Andrea Gasca

«Vaig anar a una clínica bastant coneguda i he pecat perquè en lloc d'informar-me abans del que em farien, em vaig informar després», explicava una mica preocupada.

«Va ser error meu, però el metge també té part de culpa. Hi vaig anar a fer-me el nas amb àcid hialurònic, m'ho van fer i em va agradar molt», confessava.

En un primer moment, Gasca estava encantada amb el resultat. «Em va agradar tant que em vaig plantejar fer-ho sempre així, sense la necessitat de punxar-me ni res».

«Aleshores, el metge em va dir que podia posar-me'l com un producte fix, i a mi em va semblar bé», remarcava. Lamentablement, es tractava d'un producte bastant perillós i que fa temps que no es fa servir.

«Vaig veure que el Metracrill era un producte que s'utilitzava antigament, cosa que em podria causar problemes», assenyalava. «Que era convenient desfer-se'n, que era un producte que es feia servir fa anys».

Aquest va ser el motiu del viatge fins a Turquia. «Ara estic molt contenta, tinc el nas molt millor».

Per això ja s'ha animat a compartir amb els seus seguidors el resultat de la intervenció. «No és el resultat final, perquè fins d'aquí a sis mesos o un any no es veurà», argumentava al seu canal de Mtmad.

«Es nota sobretot a la punta, que és el que em van retocar. Està més aixecada, encara s'ha de desinflar molt i ha de baixar, no es quedarà així, però ja està molt millor».

Com era d'esperar, els comentaris sobre el nou retoc per part de la jove han fet cremar les xarxes.

«Sóc l'única que pensa que estava millor abans?», opinava una usuària. «No em ficaré amb el seu físic, però hauria de fer-se una operació d'interior, perquè li fa molta més falta que a l'exterior».

«L'únic retoc senzill que es pot fer i que de veritat li fa falta és el de les dents», argumentava un altre.