Carlos Marín i la seva exdona, Geraldine Larrosa

L'exdona de Carlos Marín, indignada amb 'Il Divo' després de la seva mort

Geraldine Larrosa ha retret als cantants que l'hagin abandonat

La mort de Carlos Marín, intèrpret d''Il Divo', ens deixava a tots impactats. El cantant moria amb 53 anys després de lluitar durant diversos dies contra la Covid.

Malauradament, la malaltia acabava guanyant la partida, i la seva mort deixava completament desolats els seus éssers estimats i els fans del grup musical.

«Amb un gran pesar els fem saber que el nostre amic i soci, Carlos Marín, ha mort. Els seus amics, familiars i fans el trobaran a faltar. Mai no hi haurà cap altra veu com la seva», comunicava el portaveu.

Foto en primer pla del cantant Carlos Marín.
Carlos Marín va morir amb 53 anys. | GTRES
 

Però, sens dubte, la més afectada ha estat la seva exparella, Geraldine Larrosa, que continua recordant-lo cada dia.

«A poc a poc vaig tornant a la meva nova vida amb força. La meva tristesa hi serà sempre i continuaré brillant amb el meu mentor, amor i company de la meva vida. Sempre, per sempre», assegurava fa poc.

Va ser ella qui va estar al costat del cantant en les hores més crítiques. I és que si bé estaven separats, continuaven mantenint una gran relació. De fet, havien decidit donar-se una segona oportunitat.

Geraldine Larrosa, esposa de Carlos Marín
Geraldine Larrosa ha aparegut molt tocada al tanatori. | GTRES
 

Geraldine i Carlos van passar junts 17 anys, set dels quals van estar casats. El que és clar és que mai no podrà oblidar el seu últim comiat.

«Quan va anar a Londres el vaig abraçar i vaig començar a plorar als seus braços i em va dir: 'Però Gerarda! Per què plores? Si torno el 23 de desembre!'», confessava.

El retret que l'exdona de Carlos Marín fa als integrants d''Il Divo'

«Li vaig dir que no sabia el perquè. Potser la meva intuïció del futur m'avisava d'aquesta tragèdia. Ens vam abraçar i se'n va anar amb la maleta de sempre i el jersei a sobre de les espatlles».

Ella mateixa el definia com l'home més bondadós i graciós que havia conegut. Una opinió que també comparteixen els companys de l'artista.

El grup 'Il Divo' torna als escenaris després d'haver perdut un dels seus principals integrants, però sempre tenint al cap el seu amic.

«No hi haurà una altra veu com la seva. Durant 17 anys tots quatre ens hem embarcat en aquest increïble viatge d''Il Divo' i et trobarem a faltar», argumentaven.

Imatge promocional del quartet Il Divo
Quartet 'Il Divo', amb Carlos Marín al centre. | Cedida

 

«No em puc creure que només hagin passat tres setmanes des que vam reprendre els assajos i aquesta nit hagi acabat la primera etapa de la nostra gira mundial». «Encara sentim la pèrdua del nostre amic», asseguraven.

«Encara podem sentir la seva presència a cada espectacle. Hem trobat certa pau i sanació en compartir la seva vida i el seu art».

Tot i això, sembla que Geraldine està una mica dolguda amb els membres del grup, i no dubtava a llançar-los un seriós retret.

Carlos Marín i el grup Il Divo.
Carlos Marín s'hauria pogut contagiar en un dels concerts del grup 'Il Divo'. | Europa Press
 

«La vida és així i cal seguir. He de continuar treballant, sobretot perquè tinc una filla», confessava. A més, insistia que li tocava «demostrar la força que un té a dins per seguir endavant».

«Em toca continuar sent positiva. Ens ha tocat ser aquí, seguir al planeta terra i hem de seguir», remarcava.

«Ell era el motor d''Il Divo', ha deixat una empremta molt important i jo crec això no li traurà ningú», assenyalava dolguda Geraldine.

Carlos Marín
Carlos Marín ha deixat un gran buit. | Europa Press
 

I és que sembla que no ha rebut suport de la resta de membres del grup. «No parlo amb ells perquè estan molt enfeinats i jo estic al meu món també. No tinc comunicació amb ells, però bé...».

De fet, cap d'ells s'ha posat en contacte tot i el complicat moment que travessa, però espera que quan vinguin a Espanya de gira li «facin un senyal».

De moment, Geraldine està enfocada a rendir-li homenatge a l'amor de la seva vida, i espera que posin el nom de Carlos a un dels carrers de Madrid.

«Lluitarem perquè Carlos Marín tingui el seu carrer a Madrid, que era la seva ciutat preferida. Tant de bo».