Muntatge fotogràfic de Rocío Flores i Fidel Albiac.

Fidel Albiac i el presumpte delicte que demostraria que Rocío Flores té raó

El marit de Rocío Carrasco ha hagut de resoldre situacions molt compromeses

Fidel Albiac va saltar a la fama per ser la parella de Rocío Carrasco, però mai ha tingut intenció de ser un personatge públic.

Els experts en el món del cor asseguren que ha rebut centenars d'ofertes per a trencar el silenci, però prefereix estar al marge de la televisió. Recentment, ha sortit publicada una notícia que no el deixa en bon lloc, ja que posa sobre la taula un debat força delicat.

Fidel Albiac sap que la seva dona, Rociíto, ha estat acusada de tenir un comportament inadequat amb els seus fills, David i Rocío Flores. L'advocat sempre ha donat la cara per ella, però sempre en privat, ja que sap perfectament que qualsevol moviment que faci pot generar polèmica.

Una revista molt coneguda ha anunciat que Carrasco ha estat acusada d'un presumpte delicte d'abandó de família.

Primer pla de Fidel Albiac
Fidel Albiac ha sigut qüestionat per molts periodistes | GTRES

Fidel és conscient del perill que podria suposar una condemna desfavorable, ja que aquest càstig confirmaria el testimoni de Rocío Flores.

La jove col·laboradora de l'espai dels matins de Telecinco, 'El programa de Ana Rosa', sempre ha defensat que el seu pare, Antonio David Flores, és l'únic que sempre li ha fet costat. Assegura que Rocío Carrasco l'ha deixat de banda, tot i que el que li fa més mal és que també ha marginat el seu germà, David Flores.

Fidel s'ha quedat sorprès en veure la portada de 'Diez Minutos', revista que té totes les dades sobre aquest escàndol.

Segons expliquen, la filla de Rocío Jurado va deixar de pagar la pensió de David Flores i ha acumulat un deute de 14.000 euros. Suposadament, la Fiscalia l'ha acusat d'«abandonament de família», però ella sembla que està bastant tranquil·la.

Fidel Albiac és conscient del perill: «Pena de presó»

Fidel és advocat, així que sap perfectament a què s'enfronta la seva dona però és possible que ella no tingui res a amagar.

Els seus amics periodistes, com ara Isabel Rábago, asseguren que Rociíto pot donar resposta a totes les acusacions que està rebent. Mentrestant, 'Diez Minutos' l'ha situat al punt de mira per un escàndol molt seriós.

Muntatge de Fidel Albiac amb Rocío Flores
Fidel Albiac no entén el comportament de Rocío Flores | Catalunya Diari

Rocío Flores ha acusat la seva mare d'haver-se desentès del seu germà, David, i el jutge prendrà una decisió que ho canviarà tot.

En cas que accepti el presumpte delicte que ha identificat la Fiscalia, la situació de Carrasco podria empitjorar.

Seguint les dades aportades per la publicació esmentada, el càstig és bastant dur i sortirà a la llum d'aquí a molt poc.

«L'abandonament d'un menor o d'un incapacitat per part de la persona que en té la guarda i custòdia serà castigat amb la pena de presó».

«Si l'abandó és per part dels pares, tutors o guardadors legals, s'imposarà una pena de presó des de divuit mesos a tres anys». Aquestes paraules, reproduïdes per un expert a 'Diez Minutos', han sembrat el caos.

Fidel Albiac donarà suport a Rocío

Fidel és conscient que Rociíto és a punt de reviure un dels seus pitjors malsons. La filla de Rocío Jurado ha demostrat que és una bona mare, però hi ha molta gent que continua posant en dubte aquesta afirmació.

'Diez Minutos' assegura que el jutge podria cridar a declarar David Flores Carrasco perquè donés la seva versió.

Rocío Flores no vol fer mal a la seva progenitora; simplement vol estar tranquil·la. Fa molt de temps que és al punt de mira, i considera que ha arribat el moment de no donar més explicacions.

La veritat és que l'única cosa que ha fet és defensar el seu pare, Antonio David, perquè creu que la persona en qui més pot confiar.

Després de les últimes informacions que han sortit publicades, Fidel Albiac ja està assabentat de la situació. I és que la seva dona s'enfronta a una multa de 14.000 euros. És important deixar clar que el jutge no ha dictat sentència, així que la filla de 'la més gran' encara és innocent. Està ben assessorada i pot demostrar que mai ha tingut males intencions.