Ramón García i Patricia Cerezo

L'exdona de Ramón García deixa d'amagar el que va passar després de signar el divorci

El presentador basc assisteix atònit a la inesperada declaració de la seva exdona

Ramón García i Patricia Cerezo es van divorciar fa poc més d'un any després de 25 anys junts. Fruit del seu matrimoni van tenir dues filles, Natalia i Verónica.

Tot i que formaven una de les parelles més consolidades del panorama nacional, de cop i volta ambdós van confirmar als mitjans que s'havien separat. Van confessar que la seva relació seria cordial perquè aquesta ruptura fos el menys traumàtica possible.

A partir del 2021, tots dos van anar per camins separats i Patricia Cerezo va trobar l'amor fa uns mesos, després de conèixer Kiko Gámez. Amb ell manté una idíl·lica història d'amor, com la mateixa periodista ho fa saber a la premsa i a les seves xarxes socials de forma habitual.

Ramón García comprova com parla d'ell: «Molt entregat»

Ramón García, que encara no s'ha enamorat des que es va separar de Cerezo, centra els seus esforços en l'àmbit professional. Ara mateix, al comunicador basc no li ve gaire de gust entregar-li el seu cor a una altra dona.

Imatge de Ramón García amb la seva família.
Ramón García, Patricia Cerezo i les seves dues filles, en una imatge d'arxiu | GTRES

Aquests dies, Patricia Cerezo feia unes declaracions en un esdeveniment cinematogràfic. Aquest esdeveniment no era altre que la festa de final de rodatge de Mi otro Jon, la simpàtica comèdia solidària que s'estrenarà a Espanya el 2023. Ana Obregón és una de les actrius que hi participa, a més del sorprenent cameo de Mariano Rajoy.

En aquesta festa, Patricia Cerezo, que és molt bona amiga del director de la pel·lícula, Paco Arango, va parlar una estona sobre la seva faceta solidària. A més, com no podia ser altrament, li van preguntar pel seu exmarit Ramón.

▶️ Vídeo del dia

Patricia Cerezo no amaga res quan li pregunten pel seu ex

De les paraules de la comunicadora, queda clar que encara que hagi passat força temps des de la ruptura amb el presentador, la seva relació segueix sent igualment fantàstica.

«Amb Ramón segueix estant tot igual de bé, tranquil, desitjant-nos el millor, i feliços tots dos». Així ho ha admès Cerezo davant dels reporters d'Europa Press que estaven presents a la festa de la pel·lícula Mi otro Jon. Recordem que, fa poques setmanes, Patricia també va parlar de manera positiva del pare de les seves filles i va descriure el seu exmarit com «un pare molt entregat».

Ramón García i la seva exdona, Patricia Cerezo.
Ramón García i la seva exdona, Patricia Cerezo, uns mesos abans de trencar | Europa Press

La veritat és que han passat 14 mesos i cadascú ha portat aquesta ruptura tan bé com ha pogut. És cert que s'ha comentat que la parella ja feia un temps que passava per una notable crisi matrimonial i finalment tot ha caigut pel seu propi pes. El millor per a tots dos era començar una nova vida i que es tornessin a il·lusionar després de passar 25 anys l'un amb l'altre.

La periodista està radiant des que va conèixer la seva nova parella

L'exdona de Ramón García també va tenir temps per referir-se a la seva parella actual, Kiko Gámez. Kiko és un enginyer de telecomunicacions que treballa a Telefónica i pel qual la periodista de Telemadrid està boja.

Muntatge fotogràfic de Patricia Cerezo i Kiko Gámez
Patricia Cerezo és feliç amb la seva parella, Kiko Gámez | Catalunya Diari

I és que cada vegada que algú cita el nom de Kiko Gámez a la periodista, Patricia no pot amagar el seu somriure d'enamorada, un somriure que ha aparegut des que va començar la relació amb l'enginyer.

Tot i que Kiko sap que la premsa sempre fa la pregunta recurrent a la seva parella de com es troba Ramón García, aquest no té cap problema a acceptar-ho. Sap que ella és una dona famosa i que ell està en un segon pla sense voler complicar-se gaire la vida.