Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Anabel Pantoja

L'exmarit d'Anabel Pantoja torna per confirmar la notícia del seu primer fill

Anabel Pantoja no dona crèdit

Anabel Pantoja s'ha quedat sense paraules després de sentir l'última confessió del seu exmarit. I és que tot apunta que Omar Sánchez vol ampliar la família.

No hi ha cap mena de dubte que la seva experiència de Pesadilla en el Paraíso està sent més complicada des que se'n va anar Marina Ruiz. Aquests dos joves es van conèixer dins de la granja més famosa de Telecinco, però el que menys s'esperaven és que s'enamorarien perdudament l'un de l'altre.

Anabel Pantoja i Omar Sánchez
Anabel Pantoja no s'esperava que Omar Sánchez fes aquest pas tan important. | CatalunyaDiari
 

Després de l'expulsió de l'extronista de Mujeres y Hombres y Viceversa, no hi ha hagut ni un sol dia que l'exmarit d'Anabel Pantoja no hagi recordat el seu nou amor.

Ara, la 'influencer' s'ha quedat molt sorpresa amb l'últim gest d'amor que el canari li ha dedicat a la seva parella actual. I és que acaba de prendre una decisió que suposarà un abans i un després a la seva vida.

Anabel Pantoja no s'ho esperava

El que menys s'esperava Anabel Pantoja era que la seva exparella ho deixés tot per amor. Al debat d'aquest diumenge 30 d'octubre, els seguidors de Pesadilla en el Paraíso han pogut veure un vídeo en què Omar explica com ell està vivint aquesta bonica història d'amor.

«Quan algú em toca la patata… Feia molt de temps que no sentia això per algú. Me'n vull anar ja, estic aclaparat. No sé què sent ella ni res, fa un mes que no la veig i que no estem junts. Estic enamorat», ha confessat entre llàgrimes.

Omar Sánchez
L'ex d'Anabel Pantoja confessa el seu amor per Marina. | Mediaset
 

Va ser en aquest moment quan l'exmarit d'Anabel Pantoja va fer una confessió molt important. I és que tot apunta que està disposat a fer qualsevol cosa per estar al costat de la seva estimada. Fins i tot una cosa que no s'havia plantejat mai amb la col·laboradora de Telecinco.

«Quan la veig, sé el que m'està dient. Estic enamorat i no em fa vergonya dir-ho. Quan surti, aniré a viure a Madrid fins a l'estiu, estaré entre Gran Canària i Madrid per ella. Ella tindrà molta feina a Madrid».

«Això no ho he fet per ningú. Mira el meu esforç d'estar lluny del mar, però vull que se sàpiga que els meus sentiments són reals. El negoci no passa res, va sol».

Però el que més ha sorprès tots els seguidors del format ha estat una confessió que Omar ha fet a la seva companya Lucía Dominguín. «En un futur vull ser pare i comprar-me una casa», ha assegurat l'ex d'Anabel Pantoja, incloent-hi Marina en els seus plans de futur.

L'ex d'Anabel Pantoja es retroba amb l'amor de la seva vida

Després de veure aquest emotiu resum de la setmana, l'exmarit d'Anabel Pantoja ha viscut una de les nits més especials dins de Pesadilla en el Paraíso. I és que, després d'un mes separats, Marina Ruiz ha viatjat fins a la granja per fer-li una sorpresa al noi.

«M'aixeco pensant en ella i me'n vaig al llit pensant en ella. No sabia com n'és de bonic trobar l'amor en un reality, jo pensava que no…», li estava explicant Omar a Lara Álvarez quan va aparèixer per sorpresa la televisiva. «De debò, ets aquí?».

Foto d'Omar i Marina a 'Pesadilla en el paraíso'
Marina Ruiz i Omar Sánchez es retroben després d'un mes separats. | Telecinco
 

Després d'un intens moment en què els petons i les abraçades van ser els protagonistes, Marina li ha confessat com de malament ho ha passat fora del concurs sense ell.

«Estava acabada, t'ho juro. Trobava molt a faltar tot això, estava molt angoixada pensant que podríem perdre la connexió», ha assegurat la noia, deixant molt més tranquil el canari en veure que tots dos sentien el mateix.

«Va ser tot molt bonic i, quan estàvem en la millor part, se'ns talla. Les primeres setmanes, d'acord, però les últimes setmanes ja necessitava veure'l. Ningú ha fet això per mi, t'ho juro», ha dit Marina a continuació.