Makoke

Makoke truca la seva advocada i reconeix el que ha fet amb els seus fills

Makoke ha pres una decisió dràstica respecte a les acusacions d'Avilés

Últimament, Makoke s'ha convertit en una de les col·laboradores estrella de Telecinco. Actualment, a l'empresària se la pot veure a l'acabat d'estrenar programa, ¡Fiesta! , on també és tertuliana la seva exparella, Kiko Matamoros.

Això sí, tots dos van diferents dies a l'espai dels caps de setmana perquè, recordem-ho, no es poden veure ni en pintura. A més, durant aquest temps a la televisió, no només s'ha guanyat  d'enemic el que va ser el seu marit, sinó també altres col·laboradors, com Terelu Campos, que era la seva amiga.

Ara, tot sembla indicar que Makoke té problemes amb un company seu. En aquesta ocasió es tracta de José Antonio Avilés, que fa uns dies va concedir una entrevista per a Sálvame Deluxe, on va revelar informació força comprometedora de la model.

Primer pla de Makoke.
Makoke, al punt de mira després que un col·laborador molt famós de Telecinco l'acusés | Mediaset

 

Makoke, acusada de vendre informació del seu exmarit

El dissabte passat, 29 d'octubre, José Antonio Avilés es va sotmetre al famós polígraf per destapar diversos secrets d'algunes cares conegudes de Telecinco que, precisament, van ser companys seus a Viva la Vida.

Per descomptat, Ana María Aldón i la mateixa Makoke van ser les grans afectades per les declaracions que va concedir el tertulià. D'aquesta última, l'estudiant de Periodisme va assegurar que la 'influencer' li passava informació esbiaixada de Kiko Matamoros.

Cal recordar que des del 1998 fins al 2019, la parella formada per Makoke i pel col·laborador era una de les més consolidades del nostre país. Almenys, això semblava, ja que abans de la pandèmia, els col·laboradors van decidir posar punt final a la seva llarga història d'amor.

A partir de llavors, tothom s'esperava que l'exmatrimoni tingués una relació molt cordial, no només per la gran estima que es van professar en algun moment, sinó també, evidentment, per la filla que tenen en comú, Anita Matamoros.

El cert, però, és que tots dos van protagonitzar diversos enfrontaments tant a la petita pantalla com als jutjats. Aquesta constant confrontació, a més, es cobrava una víctima: la filla de tots dos, que va decidir posicionar-se al costat de la seva mare i va començar a deixar de tenir relació amb el seu progenitor.

Tot i això, per si el conflicte entre ells dos no fos prou gran, ara, el col·laborador de Sálvame ha fet que hi hagi més tensió entre tots dos amb les seves declaracions.

No només Avilés va assegurar que Makoke li passava informació esbiaixada de Kiko Matamoros, sinó que també manipulava la seva pròpia filla, Anita, a favor seu. «Em consta que Makoke enverina Anita contra Kiko Matamoros. Jo sé que Makoke ensenyava a Anita coses del seu pare dient-li «mira el que el teu pare ha dit», intentant posar la nena en contra del seu pare», explicava.

Sens dubte, aquestes declaracions  no han fet gens de gràcia a l'acusada en qüestió, que responia al sevillà l'endemà al programa ¡Fiesta! . «Això és absolutament fals i per aquí no t'ho toleraré. Ets un pocavergonya, no tens paraula, no ho deixaré passar», començava dient.

A més, no només carregava amb duresa contra el que va ser el seu company, sinó que també ho va fer contra Jorge Javier Vázquez, el presentador de l'espai. «No deixaré que també el presentador d'aquest programa m'acusi, gairebé com si jo exercís violència vicària», deia.

Foto de Makoke
Makoke prendrà represàlies legals contra el sevillà | GTRES

Makoke portarà Avilés als jutjats 

D'altra banda, Makoke també va voler llançar una pulla al seu exmarit.«Amb els meus fills em porto bé, amb tots dos, hi parlo cada dia. Jo no tinc cap problema, el té un altre senyor», al·legava la model respecte al fet que pare i filla no es parlen.

«Només m'alegro d'haver-li fet menjar les paraules amb aquest polígraf. No tens vergonya», prosseguia. Fins i tot la madrilenya va assegurar que emprendria accions legals contra el col·laborador per parlar de la seva filla.

«He trucat aquest matí a la meva advocada per denunciar-ho, però és la seva paraula contra la meva», confessava. «Que una persona tan jove tingui tanta maldat, em fa pena», concloïa sobre això.