Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Carmen Alcayde.

L'exmarit de Carmen Alcayde apareix i confirma que hi ha una altra il·lusió

Alcayde, enxampada amb una nova il·lusió després de la ruptura matrimonial

Carmen Alcayde està immersa en aquest procés d'assimilació de la seva situació personal actual després que revelés fa uns dies a Sálvame que s'havia separat del seu marit. Ho havien decidit tots dos, de manera cordial, després de 30 anys de vida en comú, ja que l'amor s'havia acabat entre ells.

«Hi ha un acord mutu verbal de 'me'n vaig, et quedes o te'n vas...' I tot es va arreglant», deia la valenciana fa poc a l'espai de Telecinco. La veritat és que no volia aprofundir gaire en l'assumpte.

Carmen Alcayde va deixar tots sorpresos quan, de sobte, explicava una cosa inesperada al programa en què col·labora des de fa dos anys. La veritat és que ella i Eduardo Primo van decidir separar-se i no hi havia marxa enrere.

Carmen Alcayde se separa del seu marit després d'una vida junts

Una separació que arribava malgrat l'afecte que es tenen i especialment pels tres fills que han tingut en comú, de qui tots dos estan molt orgullosos.

Foto de la boda de Carmen Alcayde i el seu marit, Eduardo Primo Arnau.
Una imatge de la boda de Carmen Alcayde i el seu marit, Eduardo Primo Arnau. | GTRES
 

Alcayde tenia clar que després de fer aquesta impactant revelació volia ser una altra dona. Volia canviar de vida després d'estar des que era joveneta amb qui ha estat l'home de la seva vida.

Eduardo Primo li ho ha donat tot, però ara vol dur a terme nous plans. No veu el moment d'ajuntar-se amb algunes de les persones que potser havia deixat una mica de costat mentre estava casada amb Eduardo.

Alcayde, il·lusionada de nou després de deixar-ho amb el seu marit

El cas és que Carmen Alcayde ja s'ha mudat amb els seus tres fills a un pis a la ciutat de València. I per desconnectar uns dies d'aquestes jornades tan atrafegades de mudança, se n'ha anat a la platja amb les seves amigues de tota la vida.

Carmen Alcayde somrient
Carmen Alcayde ha sortit de casa amb les seves amigues. | GTRES
 

La veritat és que la col·laboradora ha gaudit com mai en un ambient distès i ple de sinceritat, amb les persones que li han donat suport sempre en els mals moments.

Amb tot, en alguns stories que va publicar la col·laboradora de Sálvame el passat dia de Tots Sants, apareix la valenciana amb tres amigues. En un story en concret, surten amb biquini i amb un 'pareo' després d'una jornada agradable a la platja que han gaudit al màxim.

Un bon pla per canviar el xip

Sens dubte, un canvi d'aires per a aquesta dona tan carismàtica. Una comunicadora que ha estat coneguda pel gran públic des de fa 20 anys, quan començava el seu camí a Aquí hay tomate amb Jorge Javier Vázquez.

Captura d'una story de Carmen Alcayde amb les seves amigues.
Carmen Alcayde amb les seves amigues a la platja. | Instagram: @alcayde_carmen
 

A més de les seves amigues, des que va anunciar la seva separació, el paper de la seva mare i la seva germana ha estat vital per suportar aquesta situació tan bé com sigui possible, ja que és nova per a ella.

Així les descrivia al seu compte d'Instagram fa tot just uns dies, provocant l'entusiasme de molts dels seguidors que segueixen cada dia les seves aventures a les xarxes socials.

«Són les dones de la meva vida, dues Lucía fortes i valentes. Dues dones a qui no els espanta la soledat perquè es tenen a elles mateixes i als seus fills. També als seus amics i a qui els doni la gana que estigui a la seva vida», deia el missatge d'Alcayde.