YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Les confessions de l'ex de Toñi Salazar que han emprenyat: «No dormiràs tranquil»

Pedro Rilo té una versió completament diferent de la de la seva exdona

Toñi Salazar con semblante serio
L'exmarit de Toñi Salazar assegura que és ella qui li està fent la vida impossible | Gtres

Malgrat tenir un passat en comú, la separació entre Toñi Salazar i el cantant Pedro Rilo no està sent per a res amistosa. La revista 'Semana' ha fet públiques unes declaracions de Rilo en les quals narra que ha denunciat a la que fora la seva dona per robatori, coacció i amenaces.

En ple enfrontament per una propietat que la integrant d’ ‘Azúcar Moreno’ té a Marbella, Rilo ha carregat durament contra ella assegurant que la seva exdona l’havia amenaçat en reiterades ocasions.

La versió de Rilo és totalment contrària a l'explicada per Toñi Salazar 

«Tinc por, no puc ni sortir de la meva casa perquè així m'ho han aconsellat des del Jutjat Número 5 de Marbella, on he cursat la denúncia per violació de domicili, robatori i amenaces per part de la meva exparella, Toñi Salazar, que ha dit que acabarà amb mi», començava dient el cantant per a la revista 'Semana'.

«La guerra va començar el mes de juny. Però aquest dimecres a les 3:30h de la tarda es va personar amb més familiars seus davant de la meva casa, cridant per a intentar ficar-se a la meva casa. Tinc terror, estic molt espantat», sentenciava el que un dia havia estat parella de Toñi Salazar.

«La policia la va identificar i els veïns van veure l'escàndol que es va muntar. Es va presentar a complir les amenaces reiterades que em fa des de fa cinc mesos per telèfon i missatges escrits i que jo ja tinc denunciat en el Jutjat número 5 de Marbella», continuava dient.

I és que, segons el cantant, la intèrpret de 'Bandido' li porta fent diversos mesos la vida impossible, des que sortís a la llum que s'anaven a divorciar. Tant és així que el cantant ha relatat amb tots els pèls i senyals algunes de les amenaces rebudes per la cantant.

«Em va dir: ‘No dormiràs tranquil, anirem per tu’», recalcava per a més tard afegir que aquesta havia entrat a la seva casa «m'ha canviat el barret fort de la porta i ha robat el cotxe de la meva mare».

Una propietat a Marbella, el motiu de la disputa

Encara que Toñi Salazar assegura que la propietat en la qual està vivint el cantant és d'ella, malgrat estar registrada des de l'any 2000 a nom del seu exmarit, Rilo defensa que aquest pis és seu.

«Torno a posar una altra denúncia explicant que des de juny, Toñi em reclamava la meva casa i un mini, que va desaparèixer del meu garatge misteriosament, perquè estava travessant problemes econòmics. També faig constar que m'amenacen dient que baixaran tot els gitanos a donar-me una pallissa si no accedeixo a lliurar el pis», narra el cantant fart que Salazar continuï lluitant per l'habitatge.

Encara que fa 13 anys que està amb una altra persona, Rilo assegura que li està sent molt complicat passar pàgina a causa de l'actitud de la cantant i fins i tot mostra missatges a la direcció de la revista on Toñi Moreno assegura que els «fotrà la vida a tu i a la ‘zorrita’ que està al teu costat».

Mostra la pitjor cara de Toñi Salazar

Sens dubte, en la seva entrevista per a la revista 'Semana', Pedro Rilo dibuixa a Toñi Salazar totalment oposada a com es mostra en la televisió: riallera, divertida i molt salada.

Lluny de quedar-se en les paraules, el susdit ha aportat diversos missatges de WhatsApp on es mostra a una Toñi Salazar totalment fora de si i disposada a fer tot el possible per quedar-se amb la propietat de Marbella.

«Ens és igual que ens cridis, ens suen els collons tot, nosaltres al nostre… nosaltres anem per totes. D'això sortirà alguna cosa, tu no viuràs tranquil… Tranquil que et busco i et trobo, Pedrito, a tu i a la teva família, a mi el que m'importa és la meva néta i als altres que us donin per cul», sentenciava la cantant en algun d'aquests missatges.


Comentaris

envia el comentari