Amaia Montero seriosa

L'exparella d'Amaia Montero dona l'última hora sobre el seu estat de salut

Sabem com evoluciona la cantant des del seu enigmàtic missatge

Amaia Montero va fer saltar totes les alarmes el passat mes d'octubre quan publicava al seu perfil una imatge desconcertant acompanyada d'un missatge força preocupant. Així, la publicació va alarmar als seus seguidors que van interpretar el text com un crit d'auxili per part de la cantant espanyola.

Ara, quatre mesos després, algú que va compartir la seva vida amb Amaia aclareix com està l'exvocalista de La Oreja de Van Gogh. A principis d'octubre Montero havia confirmat públicament el llançament d'un nou 'single' sense títol ni data.

La notícia va sorprendre molts dels seus seguidors, atès que el seu darrer treball havia estat en 2018. Amb això, la intèrpret va voler compartir un avenç del nou tema: «Intentar canviar és cremar sota el mar o el final d'un mal conte…».

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

«NEW ALBUM COMING», deia el missatge que acompanyada la notícia del nou àlbum. Tot i això, un parell de setmanes després la imatge de Montero amb una cara desmillorada, despentinada i amb aspecte trist no va deixar ningú indiferent. Aquesta imatge anava acompanyava pel text següent: «Si l'esperança és l'última cosa que mor i encara no l'he perdut, de què em serveix la vida?».

No era la primera vegada que Amaia preocupava als seus seguidors per alguna de les seves publicacions

Un dels seus seguidors, alertat per la publicació, li va preguntar: «Hola, reina, com et sents?» i Amaia va contestar breu: «Destruïda». Una inquietant resposta que va acabar per desfermar la teoria que Amaia passés per un important sotrac emocional.

Amaia Montero foto instagram
Amaia Montero va preocupar els seus seguidors amb una publicació en què apareixia molt desmillorada | INSTAGRAM @AMAIAMONTEROOFICIAL

Molts dels seus fans com algunes celebritats no van trigar a enviar-li paraules de suport: «Resiliència, companya meva. Ets la Reina del Pop, no ho oblidis! Vinga!», li va escriure Diana Navarro, també cantant. Pastora Soler animava la seva companya amb paraules com «Amaia companya, ets gran, t'admirem, t'estimem! Cap amunt!».

La germana d'Amaia, Idoia Montero, va confirmar al programa 'Espejo Público' que la cantant estava passant per un difícil moment de salut mental. «Amaia no està passant pel seu millor moment», va expressar Idoia, que va agrair el suport d'admiradors i col·legues de professió a la seva germana.

Tanmateix, aquesta no era la primera vegada que Montero preocupava als seus seguidors per alguna de les seves publicacions. L'any 2020 es va acomiadar aparentment de l'activitat pública amb un breu «fins aviat». També el 2018 va publicar a Twitter uns missatges en què semblava suggerir la seva retirada de la música: «The game is over» i «Començant a acomiadar-me i començant pel principi».

Dos mesos després de la inquietant publicació d'octubre, Amaia va contactar amb el col·laborador Kiko Hernández: «Segueixo recuperant-me, però tornaré amb tota la força del món», li va escriure. La cantant va estar ingressada a la Clínica de Navarra durant un mes, segons sembla va patir un quadre d'estrès i ansietat associat al llançament del nou projecte.

L'exparella d'Amaia Montero dona un missatge sobre el seu actual estat de salut

Ara, mesos després, Gonzalo Miró, que va ser parella d'Amaia durant dos anys, ha aprofitat l'anunci que serà jurat del Festival de Màlaga 2023 per explicar com es troba l'artista. «Amaia està millor, molt millor, jo crec que aviat tornarem a veure la seva millor versió, afortunadament», ha afirmat amb un somriure als llavis.

Foto de Gonzalo Miró
Gonzalo Miró, exparella d'Amaia Montero, ha donat dades de l'estat de salut de la cantant | GTRES

Gonzalo i Amaia van tenir una relació entre el 2009 i el 2011, i ara el comentarista televisiu ha assegurat que la cantant «té ganes de tornar». Tot i que la relació sentimental va acabar, el fill de Pilar Miró i la cantant mantenen una bona amistat, de fet ell sempre té bones paraules cap a Amaia.

«L'estimo molt i té molta força. El fet de no haver passat pel seu millor moment ens pot passar a qualsevol», deia al respecte. Unes paraules de Gonzalo Miró que demostren l'optimisme amb l'evolució de la cantant.