Alba Carrillo amb un fons de fulles verdes

El simple gest d'Alba Carrillo que ha acabat de tombar Jorge Pérez

Alba Carrillo sempre té un somriure preparat per a tots els periodistes

«Feliciano em cau malament i em caurà malament fins al dia que em mori», va ser la primera frase que ens va dir Alba Carrillo fa uns anys. Era la primera vegada que ens posàvem en contacte amb ella i sense conèixer-nos de res va ser tremendament generosa. Recordo que estava estudiant, va deixar els seus llibres de banda i va atendre la nostra trucada en un to molt amable i afectuós.

Així és Alba Carrillo, una dona que no té por de res i que sempre va amb la veritat al davant, per això és tan amable. No té motius per estar espantada i una vegada més ha tombat Jorge Pérez amb un gest simple que ha cridat l'atenció. Ens hem posat en contacte tant amb ella com amb el seu entorn i en aquesta ocasió no hem obtingut resposta, però en sabem el motiu.

Primer pla de Jorge Pérez a un 'photocall'
Jorge Pérez no convenç el públic | GTRES

Després de fer diverses trucades a alguns col·laboradors de Telecinco, hem descobert una cosa realment interessant. Alba va rebre una trucada mentre Jorge Pérez concedia la primera entrevista a la televisió després de la seva polèmica història d'amor. El model va reaparèixer a 'Déjate querer' al costat de la seva dona i va confirmar el que era un secret de domini públic: segueixen junts, s'han reconciliat.

No us podeu imaginar què li va passar a Alba durant aquesta entrevista. Un espectador anònim que es va negar a identificar-se li va trucar per informar-la del que estava passant. Ella, tan amable com de costum, va decidir no fer cas a ningú i continuar amb el seu pla: llegir un bon llibre.

Jorge Pérez manté una actitud molt tallant amb la premsa, massa, i no s'adona que necessita els reporters. Sense ells no sortiria a la televisió, el públic se n'oblidaria i no l'haurien contractat com a col·laborador de 'Supervivientes'. En aquest sentit, Alba sempre actua perfectament, no hi ha ningú que li pugui retreure res.

Lucía Pariente continua el camí d'Alba Carrillo

Alba ha experimentat una gran evolució a Telecinco. Recordem que va començar a treballar a la cadena sent presentadora de 'Hable con ellas'. Era el seu moment més mediàtic, just quan es va divorciar de Feliciano López.

Primer pla d'Alba Carrillo
Alba Carrillo es guanya el suport dels espectadors | GTRES

Ens han explicat que Carrillo tenia el contracte pràcticament signat, però que va ser humil i va demanar que li fessin una prova. Charlie, director del programa esmentat, va accedir i va poder confirmar en primera persona que estava davant d'una estrella. En aquell moment va començar el seu ascens televisiu, ascens que va acabar esquitxant la seva mare.

Lucía Pariente sí que respon al telèfon i té el mateix comportament que la seva filla. «Moltes gràcies, un petó», respon quan li preguntem sobre el tema. No diu res, però és amable i això és justament el que falta a Jorge Pérez i a Alicia Peña.

La naturalitat d'Alba Carrillo la converteix en vencedora

Alba no s'amaga, entén que treballa a la televisió i que part de la seva feina és parlar sobre la seva vida privada. Té una cosa molt bona: ningú no l'ha enxampat mai en una mentida, per això és capaç de silenciar tots els seus rivals. Segons ens expliquen, un reporter s'ha creuat amb ella i Carrillo ha tingut un gest que ha acabat amb Jorge Pérez.

L'ex de Fonsi Nieto mira als ulls el periodista, somriu i guarda silenci, però ho compensa parlant d'altres temes. Per què Jorge és tan tallant amb la premsa i després s'asseu a 'Déjate querer' a canvi de diners? Marta López ha confirmat que ha guanyat els mateixos diners amb aquest programa que si hagués estat tres mesos exercint de tertulià.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!