Ivonne Reyes fent un petó a la galta al seu fill, Alejandro

L'exparella d'Ivonne Reyes assegura que sap qui no és el pare del seu fill, Alejandro

Chema, 'el pilot', trenca el silenci i explica la veritat sobre Ivonne Reyes i Pepe Navarro

 Ivonne Reyes ha tornat a ser notícia després que Pepe Navarro hagi anat al 'Deluxe' i hagi demostrat que no és el pare d'Alejandro Reyes. Una notícia que, segons sembla, la veneçolana sabia des de feia anys, però ha continuat manifestant el contrari pels platós de televisió.

En aquest sentit, la paternitat del fill de la presentadora tornava a estar en dubte. La raó per la qual Ivonne es nega a admetre que Pepe no té res a veure amb Alejandro, però, continua sent un misteri.

 

I tampoc se sap qui és el veritable pare del jove. Tot i que es rumoreja que hi ha fins a cinc possibles candidats, ningú no s'aventura a assenyalar obertament amb el dit. Excepte un exnòvio d'Ivonne, que va trencar el silenci a 'Sálvame' per a revelar la veritat.

L'exnòvio d'Ivonne Reyes trenca el silenci

José María Guzmán, més conegut com a Chema, va ser el famós pilot que va sortir durant un temps amb Ivonne Reyes. Tot i que ha procurat mantenir-se al marge de la polèmica entre la veneçolana i Pepe Navarro, ara ha decidit parlar.

Ho ha fet després de l'entrevista de Pepe al 'Deluxe', on va demostrar públicament que no era el pare d'Alejandro Reyes. L'exnòvio d'Ivonne ha sortit en defensa del periodista confessant que, tant ell com ella, sabien des de feia temps que el fill no era de Pepe.

Fotomuntatge de Pepe Navarro i Ivonne Reyes
Ivonne Reyes sabia des de feia anys que Pepe Navarro no era el pare del seu fill. | La Noticia Digital

«No és just el que li ha fet. Les coses no són com ella les pinta», començava dient. «Quan estàvem junts, teníem clar que Pepe Navarro no era el pare del seu fill», ha sentenciat José María.

Tal com va explicar, van iniciar la relació quan Ivonne es va quedar embarassada. Això va fer sospitar a Guzmán que podria ser el pare, per la qual cosa es va fer una prova de paternitat.

«Jo ja sé que no soc el pare i tinc clar que Pepe Navarro tampoc ho és, era impossible», va dir. «Quan estava embarassada, jo estava amb ella. És una dona que no està bé i que no s'ha portat bé», afegia.

Li va fer creure que el nen era seu

Chema va ser una de les persones que va conviure amb Ivonne Reyes durant l'embaràs. Va estar amb ella almenys fins al setè mes, i té clar que la veneçolana no ha jugat net amb Pepe Navarro.

Pel que sembla, quan es va quedar embarassada d'Álex ja no estava amb el cordovès. Llavors va iniciar la relació amb Chema, i aquest afirma que Ivonne «em va fer creure que jo era el pare del seu fill». Cosa que Guzmán va creure, ja que «no preníem precaucions».

No obstant això, amb el pas del temps va decidir fer-se una prova de paternitat, que el va descartar com el pare d'Alejandro. Quan fa quatre anys Ivonne va dir que Pepe era el pare del seu fill, Chema sabia que mentia. «Ella sap que Pepe no és el pare», va afirmar el pilot el 2017.

Primer pla d'Alejandro Reyes, fill d'Ivonne Reyes
Chema va pensar que ell podria ser el pare d'Alejandro Reyes | Europa Press

A més, ha deixat caure que Reyes tenia certa fixació amb Navarro «pels comentaris que feia als seus amics». I ha afegit: «Jo crec que en aquella època ni es veien».

Com va fer fa anys, l'exnòvio d'Ivonne assenyala Alejandro com l'únic perjudicat de tota aquesta història. Conscient del que havia de venir, Chema va intentar fer recapacitar la veneçolana perquè deixés de fer mal.

Ella, però, no el va escoltar i va continuar entestada a adjudicar la paternitat del seu fill a Pepe. «Tard o d'hora, aquest nen voldrà saber la veritat», opinava aquest a 'Sálvame'. De moment, Alejandro es manté al marge de l'assumpte i està centrat en la seva nova feina mentre la seva mare pensa el següent pas després de l'entrevista de Pepe Navarro.