Carmen Borrego i la seva filla Carmen Rosa

El missatge rebut a casa de Carmen Rosa, filla de Carmen Borrego, que ho canvia tot

Carmen Rosa Almoguera està cada vegada més lluny de la seva tia Terelu i de la seva cosina Alejandra

Carmen Rosa Almoguera, filla de Carmen Borrego i neboda de Terelu Campos, té clar que la seva família ha arribat a un punt de no retorn. Segons sembla, Terelu està molesta amb la seva germana perquè li ha fet molt de mal a la seva filla, Alejandra Rubio. Recordem que tia i neboda fa molt de temps que estan enfrontades i el conflicte cada vegada s'ha anat fent més gran.

Alejandra ha revelat que la seva tia ha tingut un comportament inadequat. I, encara que està disposada a solucionar les diferències que hi ha entre elles, segons la seva opinió ha de ser Borrego la que iniciï la reconciliació. Tot i això, Carmen assegura que ja ha fet tot el possible i no pretén complir amb els desitjos de la seva neboda.

Carmen Rosa i Carmen Borrego passejant.
Carmen Rosa Almoguera està preocupada per la seva família. | GTRES
 

Carmen Borrego, actual col·laboradora de 'Sálvame', ha descobert què li passa a la seva germana Terelu: concretament, està enfadada perquè Alejandra ha rebut atacs molt forts per part seva. I és que, recordem, la jove ha estat titllada de ser poc constant en els estudis i d'aprofitar-se del conflicte familiar per guanyar pes a la televisió.

Carmen Rosa Almoguera, advocada de professió, fa un temps que està distanciada de la seva cosina. De fet, és possible que estiguin diversos mesos sense parlar, ja que el clan està més distanciat que mai i ningú vol fer un pas endavant per aclarir la situació. No obstant això, la gran víctima de tot això és María Teresa Campos, la matriarca, que actualment està apartada dels mitjans de comunicació.

Carmen Rosa no vol formar part de la premsa del cor, ja que pretén ser una jove anònima i dedicar-se a la seva carrera professional. El problema, però, és que alguna vegada ha posat davant dels fotògrafs que persegueixen la seva família i ja no hi ha marxa enrere. Així que, el públic ja la considera un personatge més dins de la crònica social i tothom en vol saber coses.

Carmen Rosa Almoguera, sense paraules: «No he deixat d'estimar»

Terelu Campos ha confessat que el que realment li ha fet mal és que la seva germana ataqui a la seva filla Alejandra. Tot i això, Borrego assegura que mai ha actuat amb aquesta intenció perquè «tenir un problema no significa no estimar». Promet que segueix sentint un gran amor cap a Alejandra Rubio, però reconeix que no vol fer cap pas més.

Així, la col·laboradora de 'Sálvame' garanteix que s'ha intentat posar en contacte amb la família per arribar a un acord, però ja està cansada. «Per part meva ja s'han enviat els missatges que s'havien d'enviar», declarava a Telecinco visiblement molesta.

Carmen Rosa i Terelu Campos passejant.
Terelu Campos s'ha distanciat de Carmen Rosa | GTRES
 

Borrego té esperança de recuperar l'afecte dels seus familiars, ja que assegura que ella segueix sentint el mateix cap a ells. «No he deixat d'estimar la meva germana ni la meva neboda en cap moment», comentava després de les últimes paraules de Terelu a 'Viva la vida', que no van deixar indiferent a ningú.

Ara, però, Terelu ha perdut l'esperança que la situació se solucioni i l'únic que vol és que deixin de lluitar a la televisió, ja que està molt molesta amb Carmen, i no perdonarà tan fàcilment el mal que suposadament li ha fet.

Carmen Rosa perd Alejandra Rubio

Carmen Rosa Almoguera és una altra de les grans víctimes de la batalla familiar perquè s'ha distanciat de la seva cosina Alejandra, que reconeix que ja «no parlen». Per tant, tot fa pensar que María Teresa Campos, àvia de totes dues, està patint molt.

Encara que María Teresa té una relació especial amb Rubio, perquè totes dues treballen a la televisió, també sent passió per Carmen Rosa. De fet, fins fa poc vivien juntes. Tot i això, avui dia es desconeix en quin bàndol s'ha posicionat la presentadora.