Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Olga Moreno

L'exparella d'Olga Moreno surt al seu rescat i deixa en evidència Antonio David

Olga Moreno podria haver-se reunit amb una persona molt important per a ella

Olga Moreno, guanyadora de 'Supervivientes 2021', no vol cridar l'atenció de la premsa, però inevitablement es troba al centre de la notícia. Des que el seu exmarit, Antonio David Flores, comencés una relació amb la reportera Marta Riesco, alguns periodistes afirmen saber la veritat. Suposadament Antonio David ha estat infidel a Olga, i ella està completament destrossada.

Olga Moreno viu a Màlaga, ciutat on regenta una botiga de roba que té força èxit, però va néixer i va créixer a Sevilla. Segons ha sortit publicat, s'hi ha traslladat uns dies per gaudir de la calor dels seus éssers estimats. Una coneguda publicació assegura que es podria haver retrobat amb una de les seves exparelles, un home que actualment s'ha convertit en el seu gran suport.

Imatge d'Olga Moreno acompanyada de les seves germanes passejant per Sevilla
Olga Moreno es refugia amb les seves germanes fins a superar la seva dolenta etapa | GTRES

Antonio David Flores ha convertit la guanyadora de 'Supervivientes 2021' en un dels personatges més estimats de la crònica social. Moreno ha demostrat ser una dona independent capaç de tirar endavant la família sense ajuda de ningú. No vol formar part de la indústria del cor, així que només compta amb els ingressos que genera la seva botiga de roba.

L'exdona d'Antonio David s'ha guanyat un lloc al cor dels espectadors i també al del seu entorn més proper. Segons sembla, ha reprès el contacte amb un dels seus xicots del passat, un home que avui dia és un bon amic seu. Aquesta persona ha demostrat que Moreno és una dona de primera categoria i li ha donat el lloc que la seva exparella no li ha sabut donar.

L'empresària andalusa ha promès ser responsable durant el seu procés de separació perquè vol protegir la família. Considera que els fills d'Antonio David, David i Rocío Flores, són els grans patidors del drama i els vol protegir. Per aquest motiu no ha parlat amb cap periodista i mai concedirà declaracions en contra del pare de la seva filla Lola Flores.

Olga Moreno es refugia amb les seves germanes

Ara, Olga s'ha traslladat a Sevilla per reunir-se amb les seves germanes Raquel i Rosa, que no se n'han separat ni un moment. Són conscients que està travessant un moment delicat, per això han esdevingut el seu gran suport. La guanyadora de 'Supervivientes' està molt més tranquil·la a la seva ciutat natal, on s'ha retrobat amb els amics de la infància.

Antonio David Flores ha comès un gran error en divorciar-se de Moreno, almenys això és el que pensen els experts en crònica social. L'empresària andalusa gaudeix d'una reputació excel·lent a la premsa del cor i justament això és el que necessita el seu exmarit. A més, els paparazzis que han seguit els passos d'Olga asseguren que ha tornat a veure un amor del passat, un home que sap valorar-la.

Tanmateix, l'ex d'Antonio David de moment no vol refer la seva vida sentimental, però no està disposada a renunciar a la seva felicitat. L'entorn reconeix que «està destrossada», encara que ella ha promès continuar caminant i girar full. Tot fa pensar que en un temps la tempesta serà cosa del passat i ella haurà recuperat el somriure.

Olga Moreno promet superar la sotragada

Olga únicament s'ha manifestat per deixar clar que sempre seguirà al costat de Rocío Flores, la seva antiga fillastra. De fet, ha concedit una petita entrevista a 'El programa de Ana Rosa', sense rebre diners a canvi, en què ha deixat clar quines seran les seves intencions. Entre aquestes, mai atacarà a Antonio David Flores perquè no està interessada a crear una nova guerra.

Davant d'això, la guanyadora de 'Supervivientes' ha tranquil·litzat la seva família fent una promesa important: passarà pàgina com més aviat millor. No es vol recrear en el drama, i per això s'està dedicant a buscar solucions. Ara mateix el millor per a ella és ser a Sevilla amb la seva família i amics, l'entorn que mai no li ha fallat.