L'expectació creix amb Rocío Carrasco: Arriba la seva setmana clau

Aquest dimecres, 26 de maig, Telecinco emetrà l'últim capítol de la sèrie documental de Rocío Carrasco en el qual revelarà una de les principals incògnites sobre la seva relació amb Rocío Flores

Telecinco posarà punt final a la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' aquest mateix dimecres. Les dades asseguren que, analitzant el recorregut d'expectació que s'ha aconseguit durant aquestes setmanes, l'últim episodi podrà marcar el seu rècord d'audiència.

 

La història de Rocío Carrasco ha emocionat a molts espectadors i ha estat la protagonista de la premsa del cor. Malgrat que molta gent denuncia que les declaracions de Rocío siguin el tema estrella de la crònica social, hi ha gent que denuncia els maltractaments i la violència de gènere en tots els seus vessants.

 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

 

Fins i tot, el testimoni de Rociíto ha arribat a les esferes polítiques de la societat. Una infinitat de representants de les formacions polítiques espanyoles s'han pronunciat per aplaudir la valentia de la filla de Rocío Jurado i, per descomptat, han aprofitat per fer campanya contra el 'no a la violència'. De fet, el president de govern, Pedro Sánchez, ha trucat personalment a Rocío Carrasco. No hi ha dubte que aquesta producció de La Fábrica de la Tele ha marcat un abans i un després en la societat.

Tancament d'or per al documental de Rocío Carrasco

El programa arribarà al seu final amb una sorpresa molt anhelada pels espectadors. La protagonista de la sèrie documental apareixerá aquest dimecres, 26 de maig, per aclarir tots els dubtes que hagin pogut quedar en l'aire. 

 

En total s'han rodat més de 60 hores, però per qüestions de programació, no s'han pogut emetre totes. És més, Rocío ha demanat que certs fragments no surtin a la llum per no tacar la imatge de la seva filla, Rocío Flores.

 

Així doncs, des que va començar 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', Rocío Carrasco concedirà una entrevista per segona vegada. Després de tants anys en silenci i sense defensar-se de les acusacions d'Antonio David Flores, la mare de Rocío i David Flores està disposada a explicar-ho tot.

Revelen quin serà el tema central de l'últim episodi

La productora ja ha avançat que, després de dotze capítols, la sèrie documental es tancarà amb el conflicte entre Rocío Carrasco i Rocío Flores. Tanmateix, es resoldrà una de les grans incògnites: per què no va trucar a la seva filla quan s'ho va demanar?

 

«Necessito saber com està la meva mare. Em sembla molt injust. Només vull que em digui: 'Rocío, estic bé, la resta em sobra'», va exigir la concursant en el seu pas per 'Supervivientes' sense obtenir resposta per part de la seva mare.

 

Rocío Carrasco revelarà què va sentir quan va escoltar aquestes paraules de la seva filla i què pensa sobre aquesta petició. De moment, ja ens ha donat una pista: «De cop i volta, quan Olga sempre ha estat la seva mare, arriba a 'Supervivientes' i la seva mare soc jo? Rocío no s'ha preocupat de com he estat sabent el que sabia. No estic culpabilitzant la meva filla de ser com és, jo culpabilitzo a Antonio David, a aquesta brossa de persona», diu Rocío.

 

No hi ha dubte que la mare de Rocío Flores, a jutjar per les seves paraules, sent cert dolor encara que insisteix que la seva filla no és la culpable de la seva actitud. Amb l'últim episodi podrem veure si hi haurà una futura possible reconciliació entre ambdues.


Comentaris

envia el comentari