«Rocío Flores està tocada i sola»

Aquest dimecres, 26 de maig, s'emetrà l'últim episodi de la docusèrie de Rocío Carrasco

El 26 de maig Telecinco emetrà l'últim capítol del documental de Rocío Carrasco, on  estarà més present que mai. Rociíto parlarà sobre el pas de la seva primogènita per 'Supervivientes'. Durant l'estada a Hondures, La filla gran d'Antonio David Flores va demanar en directe a la seva mare que es posés en contacte amb ella, cosa que mai va arribar passar. Serà la primera vegada que Rociíto parli públicament de com va viure el pas de la seva filla pel reality, i això té Rocío Flores molt nerviosa i preocupada.

El moment més complicat de Rocío Flores

Tant és així que aquest cap de setmana ha decidit tornar a Màlaga i desconnectar amb els seus amics. La jove ha compartit diverses històries a Instagram del menjar i també ha estat capturada pels paparazzis mentre passejava pels carrers de la ciutat andalusa. I no ha aconseguit que la seva mirada perduda i pensativa passi desapercebuda. Malgrat haver-se desplaçat fins a Màlaga amb la intenció de desconnectar del que ha de venir demà, no ho ha aconseguit. La imminent arribada de l'últim episodi de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' la té totalment en suspens.

No és estanya l'actitud que ha mostrat Rocío Flores, ja que sembla que la seva mare es mostrarà molt dura amb les imatges del seu pas per 'Supervivientes'. Així s'ha vist a l'avançament que ha emès Telecinco del proper capítol del documental. «No em fa bé veure-ho. No m'ho crec. Quan és aquí, la seva mare és l'Olga i quan se'n va a 'Supervivientes', soc jo?», es demana Rocío Carrasco quan veu la seva filla gran plorant  a Hondures i demanant-li que es posi en contacte amb ella. «La Rocío no s'ha preocupat de com he estat jo sabent el que sabia», ha sentenciat la filla de Rocío Jurado en l'avançament de l'últim episodi del seu documental. I, malgrat tot, també ha deixat clar que segueix sense culpar-la del que ha passat entre elles. «Jo no culpabilitzo la meva filla, jo culpabilitzo aquest que hi és, aquest rebuig, aquesta immundícia que és l'Antonio David Flores».

La relació amb el seu pare

Rocío Flores s'ha desplaçat fins a Màlaga per a desconnectar. Allà es troba a prop del seu pare, però hi ha una cosa que ha cridat molt l'atenció sobre això. Fa dies que la jove no comparteix cap instantània amb ell. La neta gran de Rocío Jurado ha publicat diverses fotos amb els seus germans, David i Lola, però no ha passat el mateix amb el seu progenitor. Des que van celebrar l'aniversari del seu pare a l'abril, l'exsupervivent no ha compartit gairebé cap imatge amb ell.

Rocío Flores s'ha mostrat més reflexiva que mai a les xarxes socials, i sembla que en aquesta nova etapa personal que ha emprès no hi inclourà el seu pare. Una decisió que podria haver pres per a protegir Antonio David de la infinitat de crítiques que ha rebut des que es va emetre el primer capítol del documental o perquè les coses entre ells estan tenses arran del reportatge i per com s'ha especulat.

De moment sembla que ni Rocío Flores ni Rocío Carrasco estan disposades a reprendre la relació de mare i filla, però encara queden moltes incògnites sense resoldre i aquesta setmana serà decisiva perquè la filla prengui una determinació al respecte. Mentrestant, la jove intenta viure la seva vida amb normalitat i centrar-se en la seva feina i en les persones que la fan feliç.


Comentaris

envia el comentari