Marta López revela el motiu pel qual Rocío Flores li ha fet la creu

La col·laboradora ha estat entrevistada a 'Sábado Deluxe' i ha confessat que Rocío Flores està cabrejada perquè Olga Moreno ha parlat més del compte

El concurs de Marta López a 'Supervivientes 2021', l'edició més avorrida de la història, ha estat marcat per dos fets; primer, pels seus constants atacs a Melyssa; segon, per la seva amistat amb Olga Moreno, la dona d'Antonio David. De fet, ha estat expulsada del concurs per mostrar el seu suport incondicional a Antonio David Flores davant els milers d'espectadors que estan sent testimonis de les declaracions de Rocío Carrasco.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Aquesta amistat amb Olga Moreno i Antonio David li està afectant negativament i, fins i tot, ha estat titllada de falsa i de voler ser la protagonista d'aquesta polèmica. És més. Rocío Flores ha manifestat que no està d'acord amb el fet que Olga sigui amiga de Marta López.

El conflicte de Marta López

L'exparticipant de 'Supervivientes' s'ha sotmès al polígraf del 'Sábado Deluxe', però abans ha volgut fer unes declaracions.

Tanmateix ha reconegut que «estic espantada i una mica impressionada. A més, no entenc moltes coses. No entenc la malvolença que hi ha amb Olga, la culpa que se li està atribuint, no entenc que molesti que parli dins el concurs i tampoc entenc que la gent m'insulti per tenir una amistat amb ella, que espero que segueixi fora. I tampoc entenc que la gent em digui que no torni a parlar amb ella i que no la defensi». Així doncs, Marta assegura que continuarà defensant a Olga.

Rocío Flores carrega contra Marta

Jorge Javier Vázquez no ha dubtat en preguntar-li si ha pogut parlar amb Rocío Flores, i Marta ha estat molt sincera: «Vam coincidir l'altre dia al plató i sí, hem parlat». Tot seguit ha afirmat que diverses persones l'han informat que a Rocío «no li ha agradat la meva actitud amb Olga dins el concurs», i per aquest motiu va voler preguntar-li.

Segons ha confessat, Rocío Flores va dir-li que no li havia agradat que li tragués tanta informació a Olga. No obstant això, davant aquesta 'acusació', Marta va contestar-li que «Olga ja és gran i si vol parlar, parla. No és ximpleta i també necessita parlar». De fet, ara que Marta no està a Hondures, Olga Moreno segueix parlant de la seva família i, fins i tot, de Rocío Jurado.

L'exsupervivent segueix defensant a la seva amiga

La convidada ha tornat a treure la cara per la seva amiga del 'reality' assegurant que «em farà pena quan Olga surti del programa... Si pogués li diria que marxés ara mateix del concurs perquè em sembla molt injust el que estic veient. Ningú l'està jutjant com una supervivent i és la millor concursant. Tothom l'està jutjant per una cosa de fora, i m'agradaria que també s'escoltés la seva versió».

Amb tot això, el presentador ha manifestat que «ella porta explicant la seva versió a la revista 'Lecturas' des de fa anys. Recordo alguna de les seves portades com la que deia: 'Per a Rocío i David no he estat la seva mare, he estat la seva salvació'. Vaja, que la seva versió ja la coneixem. Portem coneixent la seva i la d'Antonio David durant vint anys. Ara la que ens interessa és la de l'altra banda, que ha estat en silenci».


Comentaris

envia el comentari