«Vull que els meus pares es portin bé»: La desesperada petició de David Flores

El jove ha lamentat davant del jutge la difícil situació que travessen Rocío Carrasco i Antonio David Flores

Rocío Carrasco s'ha d'enfrontar a un nou i duríssim cop per part del seu ex, Antonio David Flores, pel fet que el seu fill David acaba de declarar després d'imposar-li a la seva mare una demanda per la pensió alimentària que acumula sense pagar-li des de 2018. Una xifra que ascendiria als 8.000 euros, un fet que deixava Rociíto completament devastada. «Com em sento? Com qualsevol mare que ha de sentir això. És desesperança real. Tinc la boca seca de dir que això no cessa i que ha d'acabar d'alguna manera», explicava a través d'una trucada telefònica en directe al 'Deluxe'.

«Avui ha sigut un dia bastant difícil per a mi perquè es repeteix la història. He de veure com l'ésser posa al meu fill en una tessitura horrorosa, el posa a què declari en contra de la seva mare, sabent ell les capacitats que el nen pot tenir o pot deixar de tenir», afegia al respecte.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«No és que m'escandalitzi, és que em repugna. El nen ha fet moltes coses, però quan tot això es formalitzi i es resolguin tots els recursos, s'aclariran moltes coses i s'entendran», ha dit sobre la declaració del seu fill. Però, això no és tot, sinó que Carrasco reconeixia que havia descobert detalls nous amb relació a David dels quals no havia tingut constància fins al moment. Per exemple, una pensió per incapacitat valorada en 400 euros que Olga Moreno estava cobrant en nom seu: «En aquesta declaració he estat conscient per primera vegada de moltes coses que jo no sabia».

«No sé com es pot empadronar un nen sense tenir l'autorització materna quan és menor d'edat. Jo no sé com el nen pot tenir una prestació de 400 euros que va a un compte on és ell i on hi ha la dona del seu pare. M'he assabentat de moltíssimes coses, però tot això, quan aquest procediment segueixi endavant, s'anirà veient», ha relatat. A l'hora d'anar a declarar, i encara que ha transcendit poca informació sobre què va poder arribar a dir David Flores al jutjat, el seu advocat donava alguna pista: «Quan algú diu la veritat se'l veu tranquil i és el que ha declarat. Ha estat amb una tranquil·litat aclaparadora».

I és que, semblaria, la declaració de David Flores ha estat realment impactant, sortint a la llum detalls com que no truca a la seva mare perquè no li donen el seu telèfon, a més d'incidir en què no vol enfrontar-se contra cap dels seus progenitors. «Jo l'únic que vull és que els meus pares deixin de denunciar-se i es portin bé», asseguren que van ser les doloroses paraules que va pronunciar el jove.

«David Flores s'assabenta dimarts que ha d'anar a declarar, li explica el seu pare, ell desconeixia que havia d'anar als jutjats. Quan li pregunten si vol ratificar la querella per impagament, es queda estranyat i no entén la pregunta», han revelat a 'Viva la vida'. Així, era el mateix jove qui confirmava que «té un compte amb diners en un banc i que és Olga qui gestiona aquests diners».

Rociíto ha volgut deixar constància que aquesta nova querella a la qual ha d'enfrontar-se s'ha interposat malgrat que Antonio David li deuria a Carrasco, suposadament, uns 195.000 euros de pensió alimentària pels seus dos fills des de l'any 2004: «La base és tornar a utilitzar un fill per fer mal a la mare». Tot i això, la filla de 'la més gran' sosté que «el moment del final per aquest ésser ha arribat perquè el simple fet que algú posi en aquesta tessitura a un nen, perquè David té 22 anys, però és un nen, em sembla un fet menyspreable. Em repugna», sentència Rocío Carrasco.


Comentaris

envia el comentari