La frase de Mila Ximénez sobre Rocío Carrasco que la perseguirà fins al final

En el passat, la col·laboradora de 'Sálvame' va tenir unes paraules molt desafortunades cap a qui considerava una amiga

L'hemeroteca no enganya mai. I si no que li diguin a Rocío Carrasco, a qui la sèrie-documental està posant sobre la taula una infinitat de declaracions i episodis recollits en el passat pels mitjans de comunicació, on el cas més clar és el d'Antonio David Flores. Les seves portades i exclusives milionàries en revistes del cor, així com els seus milers d'intervencions en els platós de televisió, no presenten cap dubte de la campanya de persecució implacable mediàtic que va iniciar cap a la seva exdona.

Amb l'objectiu de rendibilitzar la seva relació amb la filla de Rocío Jurado i els seus dos fills en comú, l'exguàrdia civil no va dubtar a difamar a qui va ser la seva dona a través d'informacions que, en molts casos, van resultar ser falses, tal com ha demostrat Rociíto a través de proves documentals. «És complicat que es demostrin uns maltractaments psicològics perquè són coses que solen passar de portes endins, en l'àmbit privat. Però és que en el meu cas, les lesions i el dany emocional s'han fet públicament durant 20 anys», confessava Rociíto.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La frase de Mila Ximénez sobre Rocío Carrasco que la persegueix fins al final

No obstant això, són molts els personatges de la televisió que estan quedant retratats per la postura que van defensar en el passat, posicionant-se a favor de l'excol·laborador de Telecinco i atacant sense pietat la seva exdona. És el cas de periodistes com a Lydia Lozano, María Patiño i Gustavo González, que han quedat sentenciats per algunes informacions falses que van divulgar en el passat, però també el de col·laboradors actualment menys actius i persones properes a Rociíto com Mila Ximénez.

I és que, malgrat estar de baixa laboral i allunyada dels mitjans de comunicació mentre continua el seu tractament contra el càncer de pulmó que li van diagnosticar fa ja un any, la col·laboradora de 'Salvame' ha acaparat diversos titulars durant l'emissió de la docu-sèrie. La tertuliana ha estat anomenada diverses vegades per la protagonista que, entre altres episodis, ha explicat als espectadors els detalls d'aquella nit en què va acudir a un esdeveniment promocional organitzat per Mila Ximénez, tot i estar el seu fill ingressat a l'hospital.

I és que durant tots aquests anys, la filla de Pedro Carrasco ha estat durament criticada per l'actitud que ha tingut amb els seus fills i per la seva decisió de denunciar el seu exmarit, sent titllada de mala mare i de persona venjativa amb l'únic objectiu és fer patir al pare dels seus fills. De fet, en l'onzè capítol del documental, Rocío Carrasco va voler posar sobre la taula les barbaritats que es van dir sobre la seva persona després d'afrontar un dels judicis més durs de la seva vida, quan va denunciar l'exguàrdia civil per lesions psicològiques, un cas que després seria derivat al jutjat de violència de gènere.

Rociíto, indignada pels comentaris de la premsa després de la vista judicial més difícil

En aquell moment, la protagonista va haver de sotmetre's a més de cinc hores d'interrogatori per part dels experts del jutjat i reviure la tràgica història de la seva vida davant diversos desconeguts. A la sortida dels jutjats, la seva cara descomposta i el seu aspecte descuidat va ser objecte de mofes i crítiques per part de nombrosos col·laboradors de Telecinco, els quals van intentar fer veure que es tractava d'una simple estratègia de la demandant per victimitzar-se i fer llàstima.

«El que ha fet al jutjat no és un gest casual. Ella es va treure les ulleres per ensenyar la cara de patiment que té», afirmava Mila Ximénez en aquell temps, tot i que havien sigut els reporters els qui van demanar a Rociíto que es tragués les ulleres. «Va tenir la precaució de no tenyir-se bé els cabells i jo crec que va donar una imatge de més deteriorament físic encara. Es va treure les ulleres per fer més impressió i anava sense maquillar», afegia Gustavo González per reforçar la idea que es va tractar d'una acció premeditada.


Comentaris

envia el comentari