María Teresa Campos, implacable amb Rocío Flores: «Una mare no perdona certes coses»

La veterana presentadora s'ha mostrat contundent sobre una possible reconciliació entre Rocío Carrasco i la seva filla

Després de tant de temps, María Teresa Campos per fi s'ha pronunciat sobre l'infern que ha viscut la seva estimada amiga, Rocío Carrasco. Un moment històric que molts esperaven des de l'estrena de la docu-sèrie. I és que la matriarca del clan de Campos s'ha convertit en una de les seves confidents, gairebé una mare per a ella: «Quanta veritat hi ha en les seves paraules». «Quanta veritat i dolor. Jo he estat a prop d'aquesta veritat i d'aquest dolor. I de vegades no puc seguir escoltant-la», ha revelat sobre els seus sentiments en sentir el punyent relat de Rociíto.

Però, sobretot, s'ha mostrat implacable amb Rocío Flores: «La gent es pensarà que quan parla que la filla li havia pegat, podria tractar-se d'una bufetada, però el que va fer va ser donar-li puntades de peu fins a deixar-la inconscient a terra. Després d'això agafa i diu 'pare, ja ho he fet'. I ella (Rociíto) quan va a l'hospital es nega a denunciar-la. El mateix hospital va demandar la nena d'ofici».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Així, Campos s'ha pronunciat sobre aquest famós moment en què li va demanar a Rocío que s'atrevís a parlar per fi: «Jo em vaig plantar davant d'ella després d'escoltar unes coses i li vaig dir: 'Mira, Rocío, jo soc ja molt gran. Jo no vull morir-me sense que es faci justícia'. I ella em va dir: 'Queda't tranquil·la, que això no passarà'». «Em fa molt mal, perquè no hi ha dret a fer patir així a una persona. Jo desconeixia el tema de les puntades. Jo sempre vaig pensar que no hi havia problema amb els nens. Trobo molt a faltar el nen, l'estimàvem molt. Si ell volgués veure'ns, nosaltres estaríem encantats de veure'l i parlar amb ell. Era un nen tan dolç», ha assegurat María Teresa sobre David Flores.

«A mi el nen em ve un dia i em diu: 'Soc l'hereu de la meva àvia Rocío Jurado'. I llavors se'm posa a cantar», ha narrat sobre les tendres ocurrències que tenia el nen. «Era un nen molt especial, sempre em veia a la tele», ha confessat. A més, també s'ha pronunciat sobre la relació entre Fidel Albiac i David Flores: «S'atreveixen a dir que el nen no estimava a Fidel?». I assegurava també que David es portava molt bé amb el marit de la seva mare, «li deia Fidelito i s'asseia a les cames», ha confirmat. No obstant això, la cosa canvia molt quan es refereix a Rocío Flores, amb la qual s'ha mostrat molt contundent.

«Jo no crec que mare i filla es tornin a retrobar, però jo no estic en possessió de la veritat. Quan va fer el que va fer no era nena. A ella li va ser igual que la seva mare es quedés tirada a terra, m'entens?», ha recalcat sobre l'actitud que mostra la jove. María Teresa assenyala que Rocío «va tenir interès per la mare en el moment, ella en el fons també ha sigut una víctima». I, també, ha recordat el dia en què la va conèixer: «Jo a Rocío la vaig conèixer en les noces de Chayo Mohedano. L'única vegada que vaig tenir relació amb ella, no la vaig tornar a veure. Un cap de setmana va sortir el tema i Rocío m'ho va explicar tot. Això, i moltes altres coses».

Així tot, la veterana presentadora té clar que la relació entre mare i filla està irremeiablement trencada, tot i que espera equivocar-se: «Hi ha coses que una mare no pot perdonar. Es va deixar menjar el coco pel seu pare per fer-li això a la seva mare... És terrible. Això no va sortir del cap de la nena, la nena va ser una víctima, però no tenia 5 anys, en tenia 16. El que va fer va ser molt fort».


Comentaris

envia el comentari