«Culpo a aquesta deixalla i immundícia d'ésser que és Antonio David Flores»

L'avanç de l'últim episodi de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' no ha deixat ningú indiferent

Ja som a la recta final de la sèrie documental que ha sacsejat la societat espanyola fins als fonaments, 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', i la protagonista ha volgut segellar el seu punyent testimoni amb unes demolidores paraules dedicades al seu exmarit. D'aquesta manera, Rocío Carrasco no ha dubtat a donar un autèntic cop d'efecte en el qual serà l'episodi que marcarà la fi d'un relat que ens ha deixat completament trastocats i que seguirà generant enrenou durant moltes setmanes.

Així, la filla de 'la més gran' travessa un moment força complicat, ja que el final del seu documental coincideix amb la demanda que li acaba d'imposar el seu fill David per la pensió alimentària que acumula sense pagar-li des de 2018, un fet que confirmava la mateixa Rociíto durant la seva intervenció en directe al 'Deluxe', coincidint amb la visita de María Teresa Campos per parlar per primera vegada sobre el testimoni de la seva gran amiga.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Avui ha estat un dia bastant difícil per a mi perquè es repeteix la història. He de veure com l'ésser posa al meu fill en una tessitura horrorosa, el posa a què declari en contra de la seva mare, sabent ell les capacitats que el nen pot tenir o pot deixar de tenir», explicava revivint aquell dia en què Rocío Flores li propinava una pallissa quan tenia 15 anys, i aprofitava poc després per denunciar-la per maltractament continuat. «El simple fet que algú posi en aquesta tessitura un nen em sembla... I per al qual l'ha posat. Em sembla un fet menyspreable completament. No és que m'escandalitzi, sinó que em repugna», afegia.

Un fet que recalcava en la seva docu-sèrie: «He de veure com l'ésser posa al meu fill en una tessitura horrorosa. El posa a declarar en contra de la seva mare sabent ell les capacitats que el nen pot tenir o pot deixar de tenir». «Jo no estic culpabilitzant la meva filla de ser com és, culpabilitzo a aquest que hi és, a aquesta deixalla, a aquesta immundícia d'ésser que és Antonio David Flores», afirmava sobre la ruptura de la relació entre mare i filla, i de la manipulació a la qual la jove s'ha vist sotmesa i que hauria impedit que les dues puguin seure a parlar i arreglar la seva situació, ja que Rociíto no acaba de confiar en les seves veritables intencions.

D'altra banda, Carrasco també parla en el següent capítol sobre la participació de la seva filla a 'Supervivientes', unes imatges que tots tenim gravades a foc, ja que Rocío Flores —qui rebia la notícia de l'arribada de la pandèmia de la Covid-19 des d'Hondures—, demanava entre llàgrimes i desesperada saber com es trobava la seva mare. Unes imatges que la seva mare al·lega que no és capaç de veure: «No em fa bé veure-ho». «Sé que no és real», adverteix de forma rotunda. I, a més, no dubta a apuntar que no acaba de creure aquestes llàgrimes que vessava la jove des d'Hondures. «Tot d'una, quan és aquí, durant els set anys la seva mare és Olga, i quan se'n va a 'Supervivientes' la seva mare soc jo».

Sens dubte, la batalla mediàtica que lliura contra el seu exmarit està lluny d'acabar, encara que ella manté l'esperança que en algun moment es pugui reobrir el cas, i és que, segons indicava María Teresa Campos, la seva amiga de l'ànima «té proves suficients perquè es reobri». Una cosa que sostenia la dona de Fidel Albiac, apuntant que considera que el final d'Antonio David està molt a prop: «Crec que a Antonio David li ha arribat la seva hora. Tinc aquesta esperança». Ara, a Carrasco li toca lliurar una nova i dura batalla contra el pare dels seus fills, de la qual espera sortir ben lliurada un cop més.


Comentaris

envia el comentari