Les proves que converteixen Olga Moreno en còmplice dels tripijocs del seu marit

El futur de la dissenyadora després del seu pas per 'Supervivientes' està en el punt de mira

Olga Moreno està en el punt de mira després que el seu marit, Antonio David, hagi estat acusat de maltractar la seva exdona i d'haver manipulat els seus fills en contra de la seva mare. Però, era Olga coneixedora de tot el que succeïa a l'esquena? Molts asseguren que la dissenyadora no és més que una clara còmplice dels tripijocs que ha dut a terme el seu marit en contra de Rocío Carrasco.

«Jo cada dia tinc més clar que Olga és coneixedora. Aquestes 'dones-gerro' que fa 20 anys que està amb el seu marit, sobretot d'una generació jove com és Olga, i que no saben què està passant a casa, mai me les he cregut», ha assenyalat María Patiño en el 'Deluxe'. És a dir, que entre altres coses, «Olga ha de saber que Antonio David tenia una guàrdia i custòdia que no va signar sis mesos després d'haver-la concedit». «També ha de saber que facturava a través de la seva empresa i no facturava legalment...», ha començat enumerant la presentadora de 'Socialité'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

A més, «ha de ser coneixedora dels reportatges perquè va, viu la vida, els reportatges robats, pactats, que ha fet el seu marit i en els quals ella participava. En definitiva, que ha de ser coneixedora de tot l'aspecte mediàtic», ha prosseguit analitzant Patiño. Això, sumat al fet que «Antonio David, en la seva llibertat, i també emparat per tots nosaltres, criticava Rocío Carrasco durant vint anys», recalcava. «I tot aquest coneixement la fa, com sempre dic, que faci un pas endavant i digui 'doncs sí, jo dono suport al meu marit, sé el que fa el meu marit perquè em dona la gana'. El problema és que Olga pretén com ignorar, tenir un segon pla, i donar a entendre que no és conscient del qual realment és», ha tancat la tertuliana, posant de manifest la culpabilitat de la dissenyadora.

Bona prova d'això és que després d'haver carregat amb duresa contra Carrasco aquestes setmanes, en l'últim moment ha volgut rentar-se les mans i fer com si res. I fins i tot la gran amiga que Olga s'ha fet en el 'reality', Marta López, sembla haver-la deixat en evidència: «Sí que hem parlat de Rocío Carrasco, però no l'hem criticat. Simplement, hem parlat de coses que Olga ha viscut i ho hem parlat perquè ens ha donat la gana... Sé que li donareu la volta i no ho comprendreu. No ha criticat Rocío Carrasco, tan sols ha parlat de moments puntuals».

Tot i això, ja en el seu documental, Rociíto ha desmuntat aquesta imatge de mare abnegada que la dona d'Antonio David s'ha esforçat reflectir davant els mitjans, on sempre ha recalcat que estima Rocío i David Flores com si fossin els seus fills. De fet, la filla de 'la més gran' assegurava que va estar a punt d'arribar a les mans amb Olga després del famós incident en el qual suposadament es va trobar amb el seu fill David als jutjats, però es va negar a saludar-lo: «En sortir, aquí ja sí que veig a David. Quan obro la porta, creuo amb la mirada d'Olga, que em mira fixament. Ella em veu sortir de la sala, em mira, li agafa la cara al nen i comença a fer-li petons i li gira la cara perquè no em vegi».

En aquest moment va ser quan Carrasco va estar a punt de muntar un escàndol: «Quan passa això, jo anava directa a buscar-la. Podia passar que hi hagués algun problema i que alguna de les dues no sortís d'allà. Jo, aquesta que és aquí, anava a buscar-la. El meu advocat em va agafar de la màniga i em va dir 'No Ro, tira que et fiques en un problema'».

«Ella no deixa que el meu fill em vegi a mi, però és mentida, com ha explicat en el 'Deluxe', que s'aixequi i em diu: 'De veritat no saludaràs al teu fill?'. No té cony. No té el que ha de tenir, per a després de tot dir-me a mi ni això», apuntava amb ràbia. Amb aquestes paraules, Rocío Carrasco titllava la dissenyadora de ser una provocadora on l'única intenció era seguir omplint-se les butxaques a costa del seu marit.


Comentaris

envia el comentari