Antonio David Flores aconsegueix el seu objectiu amb María Teresa Campos

L'excol·laborador de 'Sálvame' podria demandar a María Teresa Campos per haver carregat contra ell durant molts anys

Aquest cap de setmana, María Teresa Campos ha estat entrevistada al 'Deluxe' per parlar sobre el documental de la seva gran amiga Rocío Carrasco i, fins i tot, ha assegurat que està disposada a trencar el seu silenci.

La veterana presentadora sempre ha defensat a Rociíto, i conscient del seu sofriment, afirma que ha estat una bona decisió explicar la seva versió davant milers d'espectadors.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

María Teresa Campos té por a Antonio David

El testimoni de Rocío Carrasco no ha deixat indiferent a ningú. De fet, María Teresa Campos mai ha dubtat en carregar contra Antonio David Flores, que ha estat acusat de ser un monstre sense escrúpols i un 'pocavergonya'.


Amb tot això, Antonio David té en el punt de mira a la matriarca de les Campos i, fins i tot, ha amenaçat en demandar-la. És per això que María Teresa ha decidit controlar-se durant l'entrevista i no carregar durament contra l'excol·laborador de 'Sálvame'.

És més, María Teresa s'ha dirigit directament a Jorge Javier Vázquez per preguntar-li si «a tu no t'ha demandat?». El presentador, entre rialles, ha respost que «a mi de moment, no. I a tu?». Davant la imminent pregunta de Jorge Javier, la presentadora ha confessat que no ha estat demandada, però que «m'estic cuidant perquè això no passi».

Tot i que Campos ha fet tot el possible per controlar-se, sí que ha donat la seva opinió i ha assenyalat obertament que «Antonio David és un pare que s'interessa pels seus fills, però econòmicament».

Amb aquest comentari no sabem si l'exguàrdia civil prendrà mesures legals en contra seva. És més, tal com ha revelat el diari 'La razón', Antonio David sent un gran menyspreu per 'la madrastra' -tal com es dirigeix a ella de manera despectiva-, i ha manifestat que «ha d'assumir les conseqüències».

Aquesta amenaça es basa en el fet que «té molts problemes econòmics i necessita exclusives amb la seva filleta Terelu i en el 'Deluxe' per començar a recuperar el seu compte corrent. Aquesta senyora està amargada pels seus fracassos sentimentals i televisius i no es resigna a romandre en l'anonimat».

'La Fábrica de la Tele' surt perdent

Tanmateix, no sabem com reaccionarà Antonio David, però queda clar que el seu advocat ha pres nota de tot el que ha dit María Teresa en el 'Deluxe'. La mateixa estratègia que segueix amb el documental de la seva exdona, tot i que ja s'ha atrevit a denunciar la productora.

La setmana passada es va fer públic que l'exmarit de Rocío Carrasco havia pres la decisió d'anar contra 'La Fábrica de la Tele', la productora que ha produït i donat veu al relat de Carrasco. El motiu estaria relacionat directament amb l'acomiadament improcedent que ha patit després de l'estrena de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'.

Així doncs, s'ha posat en dubte si aquesta decisió tan dràstica forma part d'algun tracte de Carrasco amb la productora a canvi d'una suculenta xifra valorada en gairebé tres milions d'euros i assegurant el cessament del contracte laboral d'Antonio David amb la cadena.


Comentaris

envia el comentari