Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del nou 'reality' de Mediaset: La casa fuerte

Possible expulsió a 'La Casa Fuerte' després d'una violenta baralla

Maite Galdeano gaudia de la piscina quan Oriana Marzoli s'ha abalançat sobre ella

Imatge del nou 'reality' de Mediaset: La casa fuerte
Les xarxes socials demanen a Telecinco que prengui mesures després de l'atac d'Oriana | Mediaset

Oriana Marzoli sempre ha estat una figura emblemàtica dels realities, ja que sempre que passa per un deixa empremta. Ara sí, pot haver estat pels nombrosos abandonaments que aquesta ha realitzat de la majoria de concursos en els quals s'ha presentat, o per la gran quantitat d'enfrontaments que té constantment amb els seus companys. 

Ara que la veneçolana està a 'La Casa Fuerte', està sent un gran terratrèmol. Ja ha protagonitzat discussions amb gairebé tots els concursants de el programa, incloent el seu nou xicot Iván González.

Oriana Marzoli vs Maite Galdeano

No obstant això, l'enfrontament més polèmic d'Oriana ha estat recentment amb  Maite Galdeano. Tot i que el caràcter de la mare de Sofia Suescun és molt complicat, en aquesta ocasió la dona no ha fet res  per provocar la baralla.

La mare de Cristian Suescun, el qual també està concursant, s'estava donant un banyrelaxat a la piscina quan Oriana es va abalançarsobre ella  per intentar enfonsar-la a la piscina.

«Em fa fòbia l'aigua, se m'ha enfonsat el cap. Em fa moltíssim mal la gola pel clor», es queixava la mare de Sofia i Cristian mentre intentava sortir a la superfície.

I quin va ser el motiu de la baralla? Una venjança pel que Maite Galdeano li havia fet a Fani. Segons va relatar la jove, havia anat a despertar-la amb cassola en mà  per molestar-la. Oriana va decidir prendre's la justícia pel seu compte i va intentar pagar-li a la Maite amb la mateixa moneda.

Demanen l'expulsió d'Oriana per suposada agressió

No obstant això, el comportament inconscient de la jove podria haver tingut conseqüències nefastes. Tot i això, l'ex-tronista de MYHYV ha aprofitat les queixes de la seva companya per burlar-se d'ella. «Ui, està a punt de morir-se. No t'agrada mullar-te?», deia la veneçolana mentre li llançava aigua a la cara.

El comportament d'Oriana ha estat molt qüestionat en xarxes socials, on els seguidors han fins i tot arribat a demanar l'expulsió de la jove per l'agressió.

Sofia Suescun també va carregar contra la seva amiga per aquesta actitud cap a la seva mare. «A Oriana no sé què li passa, l'estimo molt i em porto genial amb ella però quan està amb un tio  és una altra persona. Ha estat una venjança, totalment indeguda perquè no és ni mig normal però així és ella», assenyalava l'ex-gran germana.