Fotomuntatge amb les cares de Bertín Osborne i Fabiola Martínez

Fabiola Martínez confirma els rumors sobre Bertín Osborne

Fabiola Martínez ha parlat amb el seu exmarit i sap tota la veritat

Fabiola Martínez, model i empresària, ha concedit unes declaracions força sorprenents sobre el seu exmarit Bertín Osborne. Recordem que l'artista es va veure obligat a fer una aturada a la seva carrera professional a causa de la Covid-19, ja que va deixar-li unes seqüeles força severes i no podia fer vida normal, per això els metges li van recomanar que es donés un descans.

Fabiola Martínez ha confirmat que el seu exmarit està millor, encara que haurà de continuar tenint precaució fins a recuperar-se completament. Bertín ha anunciat que reprendrà els seus projectes laborals quan els metges li donin llum verda. Segons ha sortit publicat, estava preparant diversos concerts i programes que pretenen fer història.

Fabiola Martínez
Fabiola Martínez està centrada en els nous projectes | GTRES

Bertín revela la seva delicada situació

Bertín Osborne sempre s'ha caracteritzat perquè és completament sincer, per això va emetre un comunicat informant del seu estat de salut. «Em trobo extremadament cansat i el metge m'ha dit que són les seqüeles lògiques després d'un virus com el que he passat», va explicar. El presentador té un gran compromís amb el seu públic i va pensar que el més encertat era frenar fins que estigués recuperat.

«Les darreres dues setmanes he tingut esdeveniments en què ho he passat fatal perquè estava absolutament que queia de cansament. Així que les properes dues setmanes he decidit parar, parar perquè no em trobo bé», va comunicar l'artista. Alhora, va deixar clar que no era «res greu» i que tornaria als escenaris així que els metges li donessin bones notícies.

Ara, doncs, Fabiola ha confirmat que Bertín s'està recuperant favorablement, de fet ha reprès els seus compromisos professionals. L'exmatrimoni té dos fills en comú, així que gaudeix d'una comunicació molt fluida i estan en contacte contínuament. Tot i que falta un temps per tornar a veure'l actuant, aquesta data està cada cop més a prop.

Imatge de Bertín Osborne cantant durant un concert
Bertín Osborne està desitjant tornar als escenaris | GTRES

Fabiola Martínez sap la veritat: «He parlat amb ell»

Fabiola ha confirmat que el pare dels seus fills estava patint per la Covid-19, però assegura que en cap moment ha perdut l'esperança. «Crec que són les seqüeles, però suposo que va bé. He parlat amb ell i m'ha dit que està bé», ha declarat en una de les últimes aparicions públiques.

Bertín Osborne porta molt de temps treballant als mitjans de comunicació, així que continua sent una cara de primer nivell. Presenta 'Mi casa es la tuya', un dels programes més vistos de Telecinco que està a punt d'emetre la seva nova temporada. Cada vegada falta menys temps per veure el cantant en la seva plenitud, encara que la seva recuperació està sent força delicada.

Tanmateix, està sotmès a molta pressió, té massa feina i no es pot permetre certs atreviments que després li passen factura. Per això, ara toca descansar i quan rebi l'autorització dels metges farà tot el possible per compensar al públic per la seva absència. La veritat és que hi ha molta gent que està preocupada per ell, ja que ha aconseguit guanyar-se l'afecte dels espectadors.

Fabiola Martínez té una nova feina

Fabiola va decidir separar-se de Bertín Osborne perquè estava cansada de ser 'la dona de' i volia convertir-se en una persona independent. El canvi ha estat dur, però sortosament li ha servit per adonar-se del que realment volia. No ha renunciat a l'amor, encara que ara prefereix centrar-se en els seus nous projectes professionals.

Entre aquests, es troba que Martínez s'ha convertit en la concursant estrella d'un programa que s'estrenarà properament a Cuatro. Es diu 'El miedo de' i tot fa pensar que serà un espai amb força èxit entre l'audiència. Alhora, Bertín dona suport a tots els moviments de la seva exdona, de fet estan molt connectats i parlen amb freqüència pels assumptes familiars que tenen pendents.