Fabiola Martínez somrient davant d'una fotografia de Bertín Osborne

Fabiola Martínez, contra Rocío Carrasco: «Hi ha coses que...»

La model veneçolana explica per què no entén la forma de procedir de la filla de Rocío Jurado

Fabiola Martínez, exdona de Bertín Osborne, ha opinat sobre el tema del moment, que no és altre que la sèrie-documental de Rocío Carrasco, on la filla de 'la més gran' relata la seva vida en diversos episodis després de 25 anys guardant silenci, tot de l'infern viscut en molts aspectes relacionats amb Antonio David Flores i la difícil relació amb els fills. Fabiola s'ha mostrat prudent per opinar sobre això en tot moment, perquè «no conec la història i no he vist el documental», i a més, considera que «sense conèixer els detalls com a mare em resulta difícil entendre-ho».

«Aquest dany és el que cal arreglar, aquesta llavor és la que cal gratar»

«Cal estar a la pell, quan se sembra una llavor, utilitzaré metàfores que es poden interpretar d'altres maneres, però intentaré ser clara. Quan se sembra una llavor i això va creixent a poc a poc, això hi és, tant és que et converteixis en mare, que siguis àvia o que siguis qui siguis. Aquest mal hi és a dins, aquest dany és el que cal arreglar, aquesta llavor és la que cal rascar», ha declarat la veneçolana als companys de premsa de l'agència 'Europa Press'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'exdona de Bertín Osborne posa sobre la taula que potser Rocío Carrasco no va tenir la confiança necessària en ella mateixa perquè aquesta 'llavor del mal' de la qual parla no germinés, afectant els seus fills de per vida: «Quan tu vius experiències que et minen la teva autoestima, la teva seguretat… En aquest cas la personalitat, ha estat la porta que ha donat l'entrada a aquesta llavor, si potser ella hagués tingut aquesta confiança en si mateixa, aquesta llavor no s'hauria sembrat. Ara parlo més clar. La societat durant molts anys ha estat molt masclista, jo no soc feminista ni 'feminazi', soc dona que abans de res és persona com tu amb els mateixos drets».

«Els dos tenen responsabilitat, només que no es van fer les coses bé des del principi»

Sempre molt sincera amb els mitjans de comunicació, la model veneçolana pensa que la culpa del problema familiar no és únicament d'Antonio David: «Els dos tenen responsabilitat, només que no es van fer les coses bé des del principi. Ni tot és tan blanc ni tan negre. A mi quan em diuen per què en el divorci estàs tan bé, perquè jo vaig assumir la meva responsabilitat en aquesta situació i vaig acceptar-ho».

Fabiola es posa d'exemple després de ser preguntada pel divorci traumàtic de Rocío Carrasco: «Si d'alguna cosa jo no estava d'acord amb aquesta relació que ens va portar a trencar-la, ho vaig decidir jo. Ningú em va posar una pistola al cap, no em van amarrar, no em van menjar la moral, jo vaig prendre la decisió de seguir alimentant pel bé que fos, la meva decisió. Igual que decideixo aguantar i seguir, decideixo no fer-ho, això és el que li ha faltat, aquesta seguretat de prendre les decisions a temps i de fer les coses quan s'havien d'haver fet. Si tot el que ella explica és així, per què no es va fer en origen, per què no va lluitar pels seus fills, per què no va defensar d'allò que li estava matant».

Fabiola Martínez no entén per què va renunciar Rocío Carrasco als seus fills

Sobre els suposats maltractaments del tipus psicològic que denuncia Rocío Carrasco a la docu-sèrie, Fabiola considera que «hi ha coses que tu parles amb una persona que ha patit maltractament psicològic i per a persones que mai han estat en aquesta situació hi ha coses que és difícil d'entendre, potser cal posar-nos més en aquesta pell».

Finalment, Fabiola opina sobre que Rocío renunciï als seus fills: «Com a mare crec que hi ha un bé més gran encara que et mou, jo tinc fòbia a la profunditat, a l'aigua i quan em tocava banyar als meus fills al mar no tenia por, per a mi l'important és que no s'ofeguessin ells. Quan em diuen que renuncia als seus fills perquè altres li deien, em costa». Així, amb aquestes paraules, es reafirma Fabiola en la seva forma de veure aquest assumpte tan complicat d'analitzar.